16 / 04 / 2024

Marmara Bölgesi sağanak yağış

Marmara Bölgesi sağanak yağış

Marmara Bölgesi önümüzde ki iki gün genellikle bulutlu. İstanbul'da yarın bir yağmur geçişi olabilir fakat çok etkili değil. Yağışlı sistem bayram bitimi geliyor. Bölge geneli çarşamba günü yağış alacak...

AFAD uyardı! Marmara Bölgesi için kuvvetli yağmur ve kar yağışı geliyor...

Marmara Bölgesi'ndeki bazı şehirlerde bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış ve kar yağışı beklendiği açıklandı. Bu kapsamda, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul için uyarı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Batman'daki selden etkilenen 11 mahalle "afet bölgesi" ilan edildi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin dört bir yanında etkisini gösteren sağanak yağış sebebiyle Batman'da sel felaketi yaşandı. Valilik'ten konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kentte afet bölgesi ilan edilen mahalleler tek tek açıklandı. İşte o açıklama...

Marmara'da fırtına uyarısı! Marmara Bölgesi'nde yarın fırtına bekleniyor

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Meteoroloji'nin yaptığı uyarı ve haberin detayları...

Japon deprem uzmanından Marmara için korkutan senaryo: 7.9 ve daha büyük şiddette olabilir! 

Japon Deprem Uzmanı Marmara Bölgesi için çarpıcı bir uyarıda bulundu. Marmara'da beklenen depremin şiddetini açıklayan japon uzman, 6 Şubat depreminin 2-3 katı can kaybı olabileceğine dikkat çekti. işte ayrıntılar...

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

DASK'ta Marmara Bölgesi zirvede: Yüzde 67’lik sigortalılık oranı!

17  Ağustos’un 24. yıl dönümünde, Zorunlu Deprem Sigortası’na dikkat çekildi. Yapılan açıklamada Marmara Bölgesi'nin yüzde 67’lik sigortalılık oranıyla zirvede olduğu belirtildi. 

Marmara Bölgesi ve İstanbul halkı için kritik dönem: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara Bölgesi doğal felakete hazırlıklı olmalı! İstanbulluları korkuya sürükleyen uyarı: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara bölgesi için 'şiddetli yağış' uyarısı!

Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TGB - 1 alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 14.04.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Marmara Bölgesi sağanak yağış Haberi

Marmara Bölgesi sağanak yağış


Marmara Bölgesi önümüzde ki iki gün genellikle bulutlu. İstanbul'da yarın bir yağmur geçişi olabilir fakat çok etkili değil. Yağışlı sistem bayram bitimi geliyor. Bölge geneli çarşamba günü yağış alacak. Sıcaklıklar önümüzde ki 3 gün boyunca 20-25 derece aralığında.


Ege Bölgesi önümüzde ki 3 gün boyunca çok bulutlu. Sıcaklıklar hafta ortasına kadar 1-2 derece artabilir.


Akdeniz Bölgesi'de Ege gibi çok bulutlu. Bölgede yağış alan tek merkez Isparta. Çarşamba günü sağanak yağışlı 24 derece olacak.


İç Anadolu Bölgesi genellikle parçalı bulutlu. Önümüzdeki 3 gün yağış görünmüyor. Sıcaklıklar 20-25 derece...