19 / 04 / 2024

Marmara Kule iletişim

Marmara Kule iletişim

Kartal'da deniz ve Adalar manzaralı konumda Gizer ve Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Marmara Kule projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Marmara Kule fiyat!

Marmara Kule fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Marmara Kule projesi Kartal’da inşa ediliyor.

Marmara Kule teslim tarihi!

İçerisinde çocuk oyun alanı, açık havuz, ve otopark gibi ortak yaşam alanları bulunan Marmara Kule Kartal’da yükseliyor. Marmara Kule teslim tarihi net olarak belli değil.

Marmara Kule Kartal iletişim!

Gizer İnşaat ve Yasin Işık İnşaat tarafından inşa edilen Marmara Kule Kartal 6 bin 503 metrekare alan üzerine yayılıyor. Marmara Kule Kartal iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Marmara Kule'nin www.marmarakule.com internet sitesi açıldı!

Kartal'da inşa edilecek olan Marmara Kule projesinin internet sitesi www.marmarakule.com açıldı.

Marmara Kule örnek bir yapı olmaya hazırlanıyor!

Marmara Kule E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim!

1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana gelen Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İşte Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri...

Yakuplu Kiler Marmara Evleri iletişim!

7 blokta 800 konut ve 25 ticari birimden meydana gelen Yakuplu Kiler Marmara Evleri iletişim için telefon numarası 0 (212) 456 70 00 olarak belirtiliyor.

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Optimum IQ Kartal iletişim!

21 katlı tek kule şeklinde yükselen Optimum IQ Kartal projesi 2019 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Optimum IQ Kartal iletişim haberimizin içinde yer alıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teras Kule Residence Kartal iletişim!

Teras Kule Residence Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Teras Kule Residence'ta aylık taksitler 3 bin TL'den başlıyor...

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Teras Kule Residence iletişim!

Teras Kule Residence iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5 otoyolu üzerinde yükselecek projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor.

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi!

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor...

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Marmara Kule iletişim Haberi

Marmara Kule iletişim

Gizer ve Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat ortaklığının İstanbul Kartal'da E-5 yanyol üzerinde hayata geçirmekte olduğu Marmara Kule projesinde1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan konut ve home ofis kullanımına uygun durumda bağımsız birimler yer alıyor. 6 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 32 katlı tek blok olarak yükselen Marmara Kule projesinde 4 bin metrekarelik alana yayılan 2 adet de ticari ünite bulunuyor. 

Soğanlık Metro istasyonunun  yanında, Kartal Adliyesi'ne yürüme mesafesinde konumlandırılan Marmara Kule projesinde yer alan 1+1 konutlar 72 ile 86 metrekare, 2+1 konutlar ise 159 ile 167 metrekare  olarak tasarlandı. 1+1 konutların  340.000 TL ile 545.000 TL, 2+1 konutların ise 775.000 TL ile 961.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışta olduğu Marmara Kule projesinde peşin ve banka kredli ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanırken...