26 / 04 / 2024

Marmara Kule örnek bir yapı olmaya hazırlanıyor!

Marmara Kule örnek bir yapı olmaya hazırlanıyor!

Marmara Kule E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor.



Marmara Kule E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor. Marmara Kule'de projesinde dairelerin %80 i Marmara ve Adalar manzarasını görecek şekilde özel bir tasarımla basık altıgen şeklinde tasarlandı. Dış cephesi kristal formu ile dikkat çeken özel bir mimari ile tasarlanmış olan Marmara Kule fonksiyonel çözümleme imkanı verirken bir yandan da E5- üzerinde ve siluette ikonik bir imaj yaratıyor. Ana kule kütlesi ticari fonksiyonlu bir baza üstüne oturan proje, kademeli olarak araziye yerleşerek ortada iç avlu oluşturuyor ve sosyal tesis bloğu ile sonlanıyor. Sosyal tesisin formu da kule formuyla diyalog kuracak şekilde tasarlanan proje gece, peyzaj içinde ışıldayan bir kristal görünümü verecek. Sade ve yapı kalitesiyle çevresine göre ayırdedi özellikleri bulunan Marmara Kule'nin ticari bölümü önünde mağaza ve ya restoranlar için kullanılabilir bir meydan ve açık otopark imkanı bulunuyor. Aynı zamanda yine ihtiyaç halinde ticari alanlarlar için yeterli derecede ekstra kapalı otopark alanları yer alıyor. .

 

Görkemli lobisi ile göz dolduracak. 

Rezidans girişi ve lobisi; kule, iç avlu, sosyal tesisi görsel ve fonksiyonel olarak bağlayacak şekilde tasarlandı. Giriş lobi mekanı adeta bir taç kapı gibi düşünülerek iç avludaki süs havuzu etkisi ile kuvvetlendirildi.

 

Binada sosyal tesislere ulaşım ve kullanım kolaylığı 

Sosyal tesise kuleden, giriş meydanından ve garajdan doğrudan ulaşım sağlanıyor. Üst katında havuz, alt katında fitness ve hobi stüdyoları ile birlikte kafe yer alıyor. Havuz bölümü çepeçevre camlarla ve tepeden büyük bir skylight la giydirilerek kış mevsiminde de açık havuz gibi hissedilmesi sağlanan Marmara Kule'de yazları bu cam paneller açılarak açık havuz niteliği kazanıyor.

 

Marmara Kule konumuyla,  Marmara ve Adalar manzarasıyla, mimari tasarımıyla, teknik kalitesiyle bölgede röper ve örnek bir yapı olacak şekilde tasarlanarak adını binayla aynı estetik anlayışa uygun şekilde üzerinde taşıyacak. 

 

Marmara Kule iletişim 

Tel: 0216 574 35 37

Tel: 0 533 424 9525

Web:  www.marmarakule.com


Geri Dön