25 / 04 / 2024

Marmaray hattı durakları

Marmaray hattı durakları

Toplamda 16,6 kilometrelik uzunluğa sahip "Asrın Projesi" Marmaray hattı 29 Ekim 2013'te (yarın) açılıyor. Marmaray metrosu ile Üsküdar ve Sirkeci arası 4 dakika olacak...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

Söğütlüçeşme istasyonu gar olarak hizmete devam edecek!

Kadıköy'de bulunan eski banliyö hattına ait Söğütlüçeşme Tren İstasyonu, Marmaray hattı, yüksek hızlı tren hattı ve metrobüs hattına hizmet verecek biçimde yenilenecek.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı nerelerden geçecek?

Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Kartal'da gerçekleştirildi. Peki Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı nerelerden geçecek? İşte, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın durakları... 

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Marmaray hattı durakları Haberi

Marmaray hattı durakları

Marmaray Projesi!

Üsküdar'dan Sirkeci'ye geçişi 4 dakikada sağlayacak olan Marmaray metrosu, Halkalı ve Gebze arasında inşa edildi. Her iki yakadaki banliyö hatlarının devreye alınmasıyla inşa edilen Marmaray hattı, ilk olarak Sultan Abdülmecid tarafından 1860 yılında ortaya atılmıştı.


Marmaray İbrahimağa İstasyonu nerede belli oldu! Detaylar için tıklayın!


2004 yılında inşasına başlanan Marmaray projesi açılışı Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yılının kutlanacağı 29 Ekim Salı günü (yarın) saat 15.00'te Üsküdar'da yapılacak bir tören ile gerçekleşecek.


2 ile 10 takika arasında sefer yapılması planlanan Marmaray projesinde bilet fiyatları şehir içi ulaşım fiyatları düzeyinde; 1,95 lira civarında olacak. Ayrıca, İstanbulkart da Marmaray'da geçerli olacak.


Marmaray yolculuk süresi ve güzergah:

- Gebze ve Halkalı:  105 dakika

- Bostancı ve Bakırköy: 37 dakika

- Söğütlüçeşme ve Yenikapı: - 12 dakika

- Üsküdar ve Sirkeci arası:...