27 / 04 / 2024

Marmaray projesi süresi

Marmaray projesi süresi

2004 yılında yapımı için start verilen Marmaray projesi ne zaman bitecek? Yanıtı ve detayları haberimizde...

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile seyahat süresi 1 saat 20 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya, yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya inecek." dedi.

Kanal İstanbul'a itiraz süresi bugün doluyor!

Kanal İstanbul Projesi için hazırlanan ÇED raporuna itiraz süresi bugün (2 Ocak) doluyor. İtirazlar bu akşam mesai bitimine kadar kabul edilecek...

Marmaray Projesi'nin ihalesi açıldı!

2002 yılında İstanbul Boğazı'nda tüp geçiş yapımını da içeren ''Marmaray'' Projesi'nin ihalesi açılmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Evimiz Kocaeli'nde kampanya süresi uzatıldı!

İstanbul'a komşu konumda bulunan ve Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olarak bölgeye imza atan Evimiz Kocaeli'nde kampanya süresi uzatıldı.

Kentsel dönüşümde tahliye süresi ne kadar?

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında binaların tahliyesi için uygulamalar başlamadan önce bu yapının maliklerine süre veriliyor. Peki, kentsel dönüşümde tahliye süresi ne kadar?

Projesi değişen konut için 1 ay vazgeçme süresi!

Konutta 'tüketici dönemi' başlıyor. Bir çok alanda vatandaşı adeta kral yapan uygulamalar yeni düzenleme ile resmen hayata geçiriliyor. Yeni düzenleme ile projesi değişen konut için 1 ay vazgeçme süresi tanınıyor...

Emlak vergisi yapılandırma başvuru süresi!

Emlak ve çevre temizlik vergisi gibi vergilerde borçlulara yapılandırma olanağı sağlayan bu yasadan yararlanabilmek için başvuru süresi içerisinde yetkili mercilere müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, emlak vergisi yapılandırma başvuru süresi ne zaman son?

İstimlak itiraz süresi!

Kamulaştırma olarak da bilinen istimlak ile, özel kişilere ait taşınmaz mallar devlet veya kamu tüzel kişilerince kamu yararı gereğince alınabiliyor. Peki, istimlak itiraz süresi ne kadardır?

İmar durum belgesi geçerlilik süresi!

İmar mevzuatına göre yapılaşma hakkını gösteren resmi belge olan imar durum belgesi, taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeden bir dilekçe ile alınabiliyor. Peki, imar durum belgesi geçerlilik süresi kaç yıldır?

İstanbul'da hangi semtin amortisman süresi karlı?

Gayrimenkul uzmanları yatırımcıların "Hangi ilçeden ev almalıyım" sorusuna, "Amortisman süresi kârlı olan bölgeden al" yanıtını veriyor. Amortisman süresi en kârlı bölgelerin başında Gaziosmanpaşa ve Fatih geliyor...

İstanbul'da amortisman süresi hangi ilçede ne kadar?

Gayrimenkul uzmanları, "Hangi ilçeden ev almalıyım" sorusuna, "Amortisman süresi kârlı olan bölgeden al" yanıtını veriyor. Amortisman süresi en kârlı bölgelerin başında Gaziosmanpaşa ve Fatih geliyor.

İstanbul'da hangi semtin amortisman süresi kârlı?

Gayrimenkul uzmanları yatırımcıların "Hangi ilçeden ev almalıyım" sorusuna, "Amortisman süresi kârlı olan bölgeden al" yanıtını veriyor. Amortisman süresi en kârlı bölgelerin başında Gaziosmanpaşa ve Fatih geliyor.

Marmaray projesi süresi Haberi

Marmaray projesi süresi

Marmaray projesi ne zaman bitecek?

İyileştirme banliyö hattı projesi olarak tasarlanan Marmaray projesi, Halkalı ile Gebze arasında inşa ediliyor. 2004 senesinde yapımına başlanan projenin trafik sorununu önemli ölçüde rahatlatacağı ifade ediliyor. Peki "Marmaray projesi ne zaman bitecek?" diye soruyorsanız hemen yanıtlayalım.


Yolculara 80 dakikalık zaman kazandıracak Marmaray projesi kapsamında Gebze ile Halkalı arası yolculuk, normal şartlar altında 185 dakika sürerken, Marmaray ile bu süre 105 dakikaya düşüyor.


Marmaray projesi kapsamında diğer yolculuk sürelerine bakacak olursak; Bostancı ile Bakırköy arası mesafe 37 dakika sürecek, Söğütlüçeşme ile Yenikapı arası mesafe 12 dakika ve Üsküdar ile Sirkeci arası ise 4 dakika sürecek.


Projenin detaylarından sonra asıl sorumuz olan "Marmaray projesi ne zaman bitecek?" sorusunu yanıtlayalım.


Marmaray projesi çalışmaları hızla sona yaklaşıyor. Buna karşın Marmaray projesinin açılışı Cumhuriyetin...