28 / 03 / 2024

marmaraya dail olan hatlar neler

marmaraya dail olan hatlar neler

Milyonlarca İstanbullu'yu ilgilendiren hatlarının tamamlanması için yeni takvim belli oldu. İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme-Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi planlıyo

Kira bedeli 1.000 TL olan kiracıya ne kadar zam yapılır?

Kiracıya yapılacak yıllık zam, ev sahibinin veya kiracının isteği doğrultusunda değil, Kanunda belirtilen esaslar doğrultusunda yapılıyor. Peki, Kira bedeli 1.000 TL olan kiracıya ne kadar zam yapılır?

Zorunlu deprem sigortası kapsamında olan binalar!

Zorunlu deprem sigortası meydana gelecek olası bir depremden sonra sağlıklı ve düzenli bir yaşama geçilme sürecinin daha hızlı olmasını amaçlıyor. Peki, Zorunlu deprem sigortası kapsamında olan binalar neler?

Yapı Kredi Koray GYO yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Dicle Kalkınma Ajansı'na çevre dostu olan akıllı hizmet binası yapılacak!

Merkezi Mardin 'de bulunan Dicle Kalkınma Ajansı'na (DİKA) gerçekleştirilen ihaleyi kazanan firma tarafından merkez Artuklu ilçesinde yüzde 100 çevre dostu olan akıllı hizmet binası yapılacak.

2000 Evler Mahallesi sakinleri 10 yıldır boş olan araziye park yapılmasını istiyor!

Çevre sakinleri, “belediyeye yıllardır yaptığımız talep olumlu cevap aldı sanmıştık, meğer seçim öncesi göz boyamaymış. 10 yıldır boş olan arazide otlar bitiyor. Belediyeden tekrar tekrar talep ediyoruz park yapılmasını istiyoruz” dediler.

Enka İnşaat bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti.

Apartmanda yasak olan şeyler!

Apartman talimatnamesi, her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi denebiliyor. Peki, apartmanda neler yapılamıyor? Apartmanda hangi tür işyerleri açılamaz ? Apartmanda yasak olan şeyler neler !

İmar planı olan yerlerde ifraz!

İfraz hattı, parselleri birbirinden ayırmak ve arazi ve arsa düzenlemesine esas olmak üzere uygulama imar planında yapı adası veya parsel üzerinde belirtilen hat olarak tanımlanıyor. Peki, imar planı olan yerlerde ifraz nasıl yapılır?

Barış Aydın: Ankara'daki yüksek gelirli konutlara olan talep yakın zamanda duracak!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, Ankara'da yüksek gelirli konutlara olan talebin yakın zamanda duracağını, bundan sonra inşaat firmalarının orta gelirli vatandaşlara yönelik yatırımlar yapması gerektiğini söyledi.

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle Kurbağalıdere taştı!

İstanbul' da etkili olan sağanak nedeniyle bazı alt geçitleri su basarken, bir çok trafik kazası meydana geldi. Kadıköy'de sağanak yağış, Kurbağalıdere' nin taşmasına neden oldu...

Kredi borcu olan ev nasıl alınır?

Konut sahibi olmak isteyen kimselerin başvurduğu yollardan biri de "kredi borcu olan evi almak" oluyor. Peki, kredi borcu olan evin satışı nasıl yapılır? Kredi borcu olan ev nasıl alınır?

Esas Gayrimenkul, 250 bin metrekare kiralanabilir alanı olan 6 AVM yapacak!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Köseoğlu 2016’da 3 adet, 2017’de 3 adet olmak üzere 250 bin metrekare kiralanabilir alanı olan 6 AVM yapacaklarını dile getirdi...

Akfen GYO yönetimde söz sahibi olan personellerini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada yönetimde söz sahibi olan personellerini açıkladı. Akfen GYO açıklaması haberimizin içinde yer alıyor...

marmaraya dail olan hatlar neler Haberi

marmaraya dail olan hatlar neler

Proje tamamlandığında, banliyö hatları ile metro hatları Marmaray'a entegre edilmiş olacak.


Halkalı-Gebze arasında kesintisiz işletmeciliğe geçilecek. Halkalı’dan Gebze'ye seyahat süresi 105 dakikaya...