26 / 04 / 2024

marmaraya entegre edilen hatlar

marmaraya entegre edilen hatlar

Milyonlarca İstanbullu'yu ilgilendiren hatlarının tamamlanması için yeni takvim belli oldu. İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme-Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi planlıyo

Yerli ve milli deprem erken uyarı sistemi resmen kullanılmaya başlandı!

Akıllı sistemlere entegre edilen EDIS Deprem Erken Uyarı Sistemi, alışveriş merkezlerinden, sanayi şirketlerine, bankalardan, holding merkezlerine kadar pek çok alanda kullanılmaya başlandı.

ASELSAN, yeni nesil cenk uçakları için hedefleme sistemi geliştirecek

Alınan bilgiye göre, ASELSAN, hava platformuna entegre edilen elektro-optik sistemlerin geliştirilmesine ve üretimine 1990'larda başladı. ASELSAN ürün gamındaki hava elektro-optik sistemlerden CATS ve ASELPOD yüksek adetlerle seri üretim rakamlarına ulaştı ve bunlar sahada aktif olarak kullanılıyor.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Konya'ya meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek!

Hal Yasası’nda bir kez daha değişikliğe gidiliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 1 milyon 200 bin dekar alana teknoloji yoğun yaş meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek.

Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Malatya Entegre Çevre Tesisi inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü, Avrupa'nın en büyüğü olacak!

Ankara'da inşa edilen ve yapım süreci devam eden Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü bu yıl içinde hizmet vermeye başlayacak.Hastanede toplam 3 bin 700 yatak ve 1 milyon 308 bin metrekarelik kapalı alan bulunacak.

Marmara'ya entegre edilen yeni hatlar ne zaman açılacak?

Milyonlarca İstanbullu'yu ilgilendiren hatlarının tamamlanması için yeni takvim belli oldu. İspanyol firma, Gebze-Pendik arası banliyö hattını bu yılın sonu, Halkalı-Kazlıçeşme'yi Eylül 2016'da, Ayrılıkçeşme-Pendik arasını 2016 sonunda bitirmeyi planlıyo

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün temeli yarın atılacak!

2013 yılı mayıs ayında ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü’yle ilgili arsa çalışmaları tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 2 bin metrekarelik bir arsa alınmıştı.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'ne 890 milyon Euro kredi desteği sağlandı!

Avrupa'nın en büyük, Dünya'nın tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi olan 1.2 Milyar Euro tutarındaki Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansmanı 890 Milyon Euro tutarındaki kredi sözleşmesi imzalandı.

YHT endeksli İETT seferleri yarın hizmete giriyor!

İETT Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Ankara arası mesafeyi 3,5 saate indiren Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına entegre edilen otobüs hatlarında yarından itibaren hizmet verilmeye başlanacağı bildirildi

İşte YHT'ye bağlanacak otobüs hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü, İstanbul - Ankara arasında yer alan mesafeyi 3,5 saate indirecek Yüksek Hızlı Tren hattına entegre edilen otobüs hatlarını belirledi.

YHT'ye bağlanacak otobüs hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) İETT Genel Müdürlüğü, İstanbul-Ankara arasındaki mesafeyi 3,5 saate indirecek Yüksek Hızlı Tren ( YHT ) hattına entegre edilen otobüs hatlarını belirledi.

marmaraya entegre edilen hatlar Haberi

marmaraya entegre edilen hatlar

Proje tamamlandığında, banliyö hatları ile metro hatları Marmaray'a entegre edilmiş olacak.


Halkalı-Gebze arasında kesintisiz işletmeciliğe geçilecek. Halkalı’dan Gebze'ye seyahat süresi 105 dakikaya...