26 / 04 / 2024

Marmaris Jan de Wit oteli

Marmaris Jan de Wit oteli

Ege Bölgesi'nin dizayn oteli Jan de Wit (JDW) Marmaris'te kapılarını açtı. 70 odalı otel ilk yıl yüzde 60 doluluğa ulaşmayı hedefliyor.

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin değeri 1 yılda 3.2 milyar TL arttı!

Kızılbük GYO'nun Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazırdaki ve tamamlanmış halindeki değerleri tek tek açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Mahkemeden o bölgenin imar planı değişikliğine iptal kararı çıktı!

Marmaris'e bağlı Hisarönü Mahallesi 142 parseldeki “Yaşlı Bakımevi, Özel Rekreasyon Alanı, Özel Rekreaktif Alan ve Park Alanı Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliğinin” iptali konusunda açılan davada Muğla İkinci İdare Mahkemesi iptal kararı verdi.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

TOKİ Marmaris projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu mahalleye 79 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Marmaris projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Marmaris TOKİ projesinde 79 konut yer alacak.

TOKİ'den Marmaris'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Marmaris 2023 projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Marmaris projesi ile ilgili detaylar...

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'de yer alan 30 adet iş yerinin değeri belli oldu. İşte o rakam...

Marmaris Global İnşaat Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Global İnşaat Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ethem Taşın tarafından kuruldu.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort'un değeri belli oldu!

Kızılbük GYO tarafından Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Marmaris İçmeler'de konumlanan projenin değeri dudak uçuklattı...

Kiler GYO Marmaris arsalarının değeri belli oldu!

Kiler GYO'nun Muğla Marmaris arsalarının toplam değeri 65 milyon 240 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil değeri 76 milyon 983 bin 200 TL oldu.

Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar?

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mallmarine AVM'nin toplam değeri ne kadar?

Marmaris Jan de Wit oteli Haberi

Marmaris Jan de Wit oteli

Hollanda’da ‘Kapadokya Restaurant’ı işleten Veysel Oğuz, bu ülkedeki birikimini Türkiye’ye yatırıyor. Oğuz’un Jan de Wit (JDW) adıyla Marmaris’te faaliyete geçen otelinin, Ege Bölgesi’nin ilk dizayn oteli olduğu bildirildi. 70 odalı otel için ilk yıl yüzde 60 doluluk oranı hedefl enirken, 25 uluslararası acentayla çalışılacağı açıklandı. 


Otelin açılış töreninde konuşan JDW Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Oğuz, “Geçen yıl çıktığımız bu yolda, hedefl erimizin ilkini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla misafirlerimizin her zaman keyifli zaman geçirebilmesini sağlamak için ekibim ve ben her zaman hazır olacağız” dedi. Hollanda’da Kapadokya isimli bir restoran işletmeciliği de yaptığını belirten Oğuz, yeni faaliyete geçen otelle zincir marka olma yolunda ilerleyeceklerini sözlerine ekledi. 


Tüm çalışmalar 5 dilde yapılıyor 


Tesisle ilgili bilgi veren Genel Müdür Erdal Gezgen de...