24 / 04 / 2024

Marmaris Turizm Şenliği ne zaman

Marmaris Turizm Şenliği ne zaman

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) 14-15 Nisan tarihleri arasında Marmaris Turizm Şenliği düzenleyecek..

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Altın tarafından kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Marmaris Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek! Yazlık bölgelerde kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Muğla İli Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla Marmaris'te yer alan beş adet iş yerini kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

A101'de iPhone şenliği başladı! iPhone 12'ye tam 2 bin TL'lik son dakika indirimi geldi! İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin gözde perakende devleri arasında yer alan A101'de iPhone şenliği başladı. iPhone 12'ye tam 2 bin TL'lik son dakika indirimi geldi! İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101’de iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max şenliği! 17 Ekim 2022 fiyat listesi

A101’lerde iPhone şenliği başladı. iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max akıllı telefonlarına piyasaya göre daha ucuz fiyatlara A101 resmi web sitesinden sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Migros’ta çamaşır makinesi şenliği! Bu fiyatlara kaçmaz! Samsung, Electrolux, Altus çamaşır makinesi fiyat listesi…

Türkiye’de satış rekorları kıran Migros’ta çamaşır makinesi şenliği var. Electrolux’ten Samsung’a, Altus’a kadar birçok marka çamaşır makinesi bulmak mümkün. İşte detaylar…

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Umut Yerşen tarafından kuruldu.

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi Maltepe'de Burak Şimşek ve Mansour Fahad F Alsaadoun ortaklığında kuruldu.

Marmaris Turizm Şenliği ne zaman Haberi

Marmaris Turizm Şenliği ne zaman

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) 14-15 Nisan tarihleri arasında Marmaris Turizm Şenliği düzenleyecek. Şenliğe acente ve havayolu temsilcileri ile otel yetkilileri katılacak. GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu 2015 yılının Marmaris için turizm yılı olacağını söyledi.


GETOB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Datça'dan Dalyan'a kadar olan Güney Ege'deki acente, havayolu ve konaklama şirketlerinden temsilcileri buluşturarak işbirliği yapmaları için ortam hazırlayacaklarını kaydetti. İç Pazar Turizm Şöleni düzenleyeceklerini dile getiren Bülbüloğlu, "Marmaris, tüm güzellikleri içinde barındıran doğası, denizi, yaşam tarzı ve gastronomisiyle Ege'nin en müstesna yeri. Ancak son 15 yılda iç pazarda layık olduğu yere gelemedi. Bölgemize her yıl 1.5 milyona yakın ziyaretçi geliyor. Yerli turist oranı ise yüzde 8 civarında. Türkiye'de yaşayan bütün vatandaşlarımızı Marmaris'e çekerek bu...