19 / 04 / 2024

Marriott Resort

Marriott Resort

Türkiye’nin ilk dev temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Cem Tuna oldu...

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

Lumos Resort Spa Hotel Alanya projesi Ekim'de başlıyor!

Lumos Resort Spa Hotel projesi Antalya Alanya Kargıcak Mahallesi'nde inşa edilecek. 5 yıldızlı lüks Lumos Resort Spa Hotel projesinin inşaat çalışmalarına Ekim ayında başlanılması planlanıyor...

Maxx Royal Kemer Resort & Spa'da tatilinizi rüya gibi yaşayın!

Maxx Royal Kemer Resort & Spa'da Tesiste 6 ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidansı odası ve minimum büyüklüğü 105 m2 olan süitlerle birlikte toplam 286 oda bulunuyor.

Mandarin Oriental Hotel Group'un ilk resort oteli açıldı!

Bafralı iş adamı Astaş Holding sahibi Kaya Aşçı'nın da ortak olduğu Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli Mandarin Oriental Bodrum'un açılışı bir törenle yapıldı.

Mivara Luxury Resort, Gündoğan'da faaliyete başladı!

Harput Holding ve İsmail Çelik A.Ş 'nin ilk turizm yatırımı olan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort, Bodrum Gündoğan'da Ramazan Bayramı ile birlikte faaliyete başladı.

Martı Resort Otel çevreye duyarlı!

Marmaris'te 5 yıldızlı Martı Resort Otel 'Yeşil Yıldız' ismi ile adlandırılan 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, çevrenin korunması,amacıyla verilen belge törenle otel girişine asıldı.

Maxx Royal Kemer Resort Otel'de villaların gecelik fiyatı 22 bin dolar!

310 milyon dolarlık yatırımla Kemer’de yapımı tamamlanan Maxx Royal Kemer Resort & Spa ‘zengin turisti’ hedefliyor. Maxx Royal’de 900 Euro’dan başlayan gecelik oda fiyatları, villalarda 22 bin dolara kadar çıkıyor...

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.

Ela Quality Resort 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek ’te hizmette yedinci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel ile birlikte sektörde zincir gruplardan biri olmayı hedefliyor.

Ela Quality Resort Hotel 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek'te 7. yılını tamamlayan Ela Ouality Resort Hotel, 5 yeni otel açacak. Özak GYO bünyesinde yer alan Ela Ouality Resort Hotel İstanbul , İzmir, Didim ve Demre'de yeni otel yapacak.

Maxx Royal Kemer Resort Otel’in çatılarında Ondugreen tercih edildi!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde hizmete girecek Maxx Royal Kemer Resort Spa Oteli çatılarında yeşil görünümünü de artırmak için ‘Sistem Ondugreen’ adı verilen yeşil çatı sistemini tercih etti.

Regnum Carya Golf Resort'un iklimlendirmede tercihi Form oldu!

Türkiye’nin LEED's sertifikası almak üzere aday olmuş tek oteli olan Regnum Carya Golf SPA Resort’un iklimlendirme ihtiyacı için, AHRI sertifikalı vidalı kompresörlü Dunham-Bush marka soğutma grupları kullanılıyor.

Ferdi Tayfur, Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'una ortak oldu!

Ferdi Tayfur, Bolu Abant'ta 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde kurulu, Aben Grup tarafından hayata geçirilen Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'luk kısmına ortak oldu.

Marriott Resort Haberi

Marriott Resort

Gürsoy Grup & Via Properties Ortaklığı girişimiyle hayata geçirilecek olan Türkiye’nin ilk temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da otel, turizm, inşaat ve temalı park sektöründe yönetilicilik pozisyonlarında görev alan Cem Tuna oldu. 


İstanbul Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği eğitimi aldıktan sonra kariyerine Marriott Resort’da ilk adımını atan Tuna, ardından Müşteri İlişkileri Müdürü olarak Swiss Otel’de çalışmaya başladı. 2006 yılında Avustralya’ya giden Tuna, dünyaca ünlü Dreamworld and White Water World Temalı Parkında Etkinlik Uygulama Müdürü olarak görev aldı. 2010 yılında Voyages Resorts’da aynı görevi üstlenen Tuna, son olarak Avustralya’da inşaat

hizmetleri sunan Command Building Services’de çalıştı. Türkiye’nin ilk temalı parkını, alışveriş caddeleri ve gösteri merkezi konseptiyle bir arada sunan VIALAND’in park bölümünü yönetecek olan Tuna, turizm, temalı park, risk...