02 / 05 / 2024

Mars Mimarlık Atilla Yücel

Mars Mimarlık Atilla Yücel

Mimar Atilla Yücel, Maçka Residences Penthouse ve Maçka Residences Holding Merkezi projelerini tasarladı. Atilla Yücel, Uçhisar Kale Çevresi Kentsel Tasarım Projesi ve Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi'nin de mimarı. Peki Atilla Yücel kimdir? İşte biyografi

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Cemre Karaoğlan ve Şeref Atilla Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Zet Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zet Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Şimşek, Doğan Şimşek, Harun Şimşek ve Murat Şİmşek ortaklığında kuruldu.

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Atilla İlhan Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan tarafından kuruldu.

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Hamzaçebi tarafından kuruldu.

İfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Aktaş, Erkan Aktaş ve İrfan Aktaş ortaklığında kuruldu.

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 105 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan, Murat Uzun ve Sadullah Naılov ortaklığında kuruldu.

Alvan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 25 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hande Nur Alvan, Atilla Alvan ortaklığında kuruldu.

4 K Mimarlık İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 K Mimarlık İnşaat ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Ünlüyol tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Mars Mimarlık Atilla Yücel Haberi

Mars Mimarlık Atilla Yücel

Atilla Yücel kimdir?


1942 yılında İstanbul'da doğan Atilla Yücel, 1965 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden yüksek mimar mühendis olarak mezun oldu. 


İTÜ dışında çeşitli Türk ve yabancı üniversitelerde ve programlarda konuk öğretim üyeliği dışında birçok konferansa katıldı ve jüri üyeliği yaptı. 


MO, UIA, UNESCO, CIB, AKAA, UNPD, UNCHS, CEAA, AIA gibi ulusal ve uluslararası bir dizi mesleki ve bilimsel kuruluş üyelikleri ve etkinliklerine katılan Atilla Yücel'in mimarlık kuramı, konut ve kent mekanı ile ilgili ulusal ve uluslararası araştırma ve yayınları bulunmaktadır. 


1983'den beri önemli kesimi yayınlanmış konut, kamu yapıları, turizm, restorasyon, koruma proje ve uygulamaları olan Atilla Yücel tasarım etkinlikleri yanında akademik çalışmalarını Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde sürdürmektedir.



Atilla Yücel ve MArS Mimarlık projeleri!


2012 Sunny +

2012 Uçhisar Kale Çevresi Kentsel Tasarım Projesi

2012 Anemon Konaklama Kompleksi

2012 Bağlarbaşı...