25 / 04 / 2024

Mart ayı içerisinde temel atılması için çalışmaların başlayacağını anlattı 1 Mart 2014

Mart ayı içerisinde temel atılması için çalışmaların başlayacağını anlattı 1 Mart 2014

TOKİ tarafından 7 Kasım 2013 tarihinde ihale edilen Konya/ Altınekin 10 yataklı Hastane inşaatının sözleşmesinin Bilener İnşaat Ltd. Şti. ile yapıldığını belirten Baloğlu, Mart ayı içerisinde temel atılması için çalışmaların başlayacağını anlattı

Hiç evi olmayanlar bekliyordu, TOKİ 4 yeni kampanya duyurdu! Bu illere 1.232 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirde toplamda 1.232 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerin ihaleleri Mart ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Orca Macro Finansal Danışmanlık kurucusu Evren Kırıkoğlu, dolar/TL kurunda altı ay içerisinde  geleceği seviyeyi resmen açıkladı.  Görmeyen duymayan kalmasın!

Mart ayı işsizlik rakamları açıklandı! İşsiz sayısı 3 milyon 508 bin oldu!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, mart ayında dar tanımlı işsiz sayısı bir önceki aya göre 4 bin kişi arttı ve 3 milyon 508 bin kişi oldu. Dar tanımlı işsizlik oranı değişim göstermedi ve yüzde 10 seviyesinde gerçekleşti. Geniş tanımlı işsizlik ise 1,6 puanlık azalış ile yüzde 21,8 şeklide o

EYT’liler ilk maaşlarını ne zaman alacak? Tahsis numarasına göre ödeme tarihleri belli oldu, hemen bakın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında emekli olanların maaşlarını alacakları tarihler belli oldu. Mart ayı içerisinde emeklilik için başvuran ve işlemleri tamamlananlara ilk ödemeleri yapılıyor.

EYT'lilere müjde! 4 ödeme birden yapılacak

EYT'de flaş gelişme. Emeklilikte yaşa takılanlar için yapılan EYT düzenlemesi Resmi Gazete yayımlanarak yürürlüğe girdi. Mart ayı içerisinde 1,5 milyonu aşkın kişi başvuru yaptı. Bu kapsamda EYT'lilere 4 ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar...

Mart ayında iş bulamayan kalmayacak! İŞKUR 12 bin TL ile personel alınacak! İşte detaylar!

İş arayan vatandaşlar İŞKUR sayfasını düzenli olarak takip ediyor. Mart ayı iş ilanları yayımlandı. İşte detaylar!

Bu bankada paranız varsa dikkat! Eğer 3 ay içerisinde bankaya gitmezseniz bakın paranız ne olacak?

Vakıfbank, mevduat hesapları için önemli bir zamanaşımı duyurusu yaptı. Bankanın açıklamasına göre, zamanaşımı listesinde yer alan müşterilerin, 101 gün içerisinde şubeye başvurmaları gerekiyor.

Martı ayı için zam oranı belli oldu... Bu zam oranından fazlası yapılamayacak dikkat

Mart ayı güncel kira artış oranı belli oldu. Mart ayında enflasyon üzerinin oranında kira artışı yapılamayacak. Ayrıca bilindiği üzere devletin koyduğu yüzde 25 sınırı var.

Borsada umutlu bekleyiş! Borsa her deprem sonrası bir ay içerisinde kayıplarını telafi edip artıya geçiyor

Kahramanmaraş depreminin ardından borsada dalgalı seyir devam ediyor. Endeks düzenleyici otoritelerin aldığı önlemlerle toparlanmaya çalışırken, geçmişte yaşanan depremlere bakıldığı zaman borsanın bir ay içerisinde kayıplarını telafi ettiği gözleniyor.

Bakan Dönmez’den yeni açıklama geldi! Doğal gazda yeni bir müjde daha!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayinin kullandığı doğal gaza yüzde 13 ila 16 indirim yapıldığını hatırlatarak, “Eğer fiyatlarda düşüş seyrederse mart ayı içerisinde de bir indirim olabilir." dedi.

Mart ayı içerisinde temel atılması için çalışmaların başlayacağını anlattı 1 Mart 2014 Haberi

Mart ayı içerisinde temel atılması için çalışmaların başlayacağını anlattı 1 Mart 2014


Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, Altınekin ve Emirgazi ilçelerine hastane müjdesi verdi. TOKİ tarafından 07 Kasım 2013 tarihinde ihale edilen Konya/Altmekin 10 yataklı hastane inşaatının sözleşmesinin Bilener İnşaat Ltd. Şti. ile yapıldığını belirten Baloğlu, Mart ayı içerisinde temel atılması için çalışmaların başlayacağını anlattı. 3500 metrekare kapalı alana sahip olan hastanenin sözleşme bedelinin 4 milyon 837 bin TL olduğunun söyleyen Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, hastane inşaatının 2014 yılı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı haberini de verdi. Bunun yanında yine Emirgazi ilçesinde TOKİ taralından yapılan ve ihalesi kesinleşen Konya/ Emirgazi 10 yataklı hastane inşaatının sözleşme hazırlıklarının da sürdürüldüğünü anlatan Baloğlu, 2.822 metrekare kapalı alanı bulunan hastanenin ihale bedelinin ise 4 milyon 944 bin TL olduğunu belirtti. 


Konya...