26 / 04 / 2024

Martı La Perla Otelleri

Martı La Perla Otelleri

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Konut fiyatları Mart'ta yıllık yüzde 132,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE) Mart ayında aylık yüzde 5,4 ve yıllık yüzde 132,8 artışla 809,3 seviyesinde gerçekleşti.

ABD'de yeni konut satışları Mart'ta yüzde 9,6 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Mart ayında aylık yüzde 9,6 artışla 683 bine yükseldi ve beklentilerin üzerine çıktı.

İhtiyaç kredileri coştu! Borcu borçla kapatıyoruz! Bir haftada ihtiyaç kredileri 15 milyar lira birden arttı!

Merkez Bankası’nın faiz üst sınırı koymasına rağmen mart ayının son haftasında ihtiyaç kredileri adeta gaza bastı. İhtiyaç kredileri, 15 milyar lira birden artarken, bu artışın EYT’lilerin yanı sıra borcu borçla kapatmaya çalışan tüketicilerin kredi talebinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Tarım Kredi Kooperatifi Nisan ayına bomba gibi giriyor! İşte 25 Mart-9 Nisan arası aktüel ürünler kataloğu

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 25 Mart-9 Nisan arası indirimli ürünler kataloğunu vatandaşla paylaştı. sebze reyonundaki ürünlere gelen indirimler dikkatlerden kaçmadı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin indirimli ürünler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

MediaMarkt'da Blender Set 849 TL, Çay Makinesi 799 TL! İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi

MediaMarkt  24 – 27 Mart kampanyaları ile bir ok teknolojik üründe kampanya düzenledi. Bir önceki kampanyasında vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaşan MediaMarkt, Yeni indirimli ürünleri ile  vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Şok'ta Philips LED TV 19.999 TL'den satışa sunuldu! İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi

Şok market 25-28 Mart 2023 tarihleri içerisinde uygulayacak aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. İndirimli ürünlerini her hafta yayınlayan market, bütün alanlarda avantajlı fiyatlarını vatandaşla buluşturuyor. 

Çiftçiler dikkat! İl il fındık fiyatları açıklandı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Hemen hemen her ürüne zam gelirken, fındık fiyatları da 24 Mart itibarıyla güncellendi. İl il açıklanan fiyatlar vatandaşla paylaşıldı. Fındık fiyatlarıyla alakalı bütün detaylar haberimizde.

Mercedes’in elektrikli otomobili EQE’nin fiyatı aynı kaldı! Bu ay zam yok! İşte Mercedes EQE 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mercedes’in Mart ayı fiyatları Şubat’la aynı kaldı. Peki Mercedes-EQ’dan Yeni EQE’nin fiyat durumu ne? İşte Mercedes EQE 13 Mart 2023 fiyat listesi…

A101'de teknoloji çılgınlığı! Bu ürünü gören hemen para ayarlama başladı bile! 12 Mart 2023 fiyat listesi

A101'de her ürünü görmeye alışkın vatandaşları şimdi de 'motosiklet' sürprizi ile karşılaştılar. 11-16 Mart kataloğunu yayınlayan A101, kendisini tercih eden vatandaşlara yat ve elektrikli arabanın ardından motosiklet vererek akıllara kazınmaya en büyük aday olmaya hak kazandı.

14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altın kelepçe bilezik kaç TL? 9 Mart 2023 Altınçizgi fiyat listesi

Altın Kelepçe bilezikler düğünlerin geleneksel takısı haline geldi. Hemen hemen her geline takıla bu altın kelepçe bilezikler binlerce kadının hayalini süslüyor. 14 ayar kelepçe altın bilezik ne kadar? Altınçizgi 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları yeni haftaya artışla başladı. Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Arçelik'ten yüzüncü yıla özel kampanya fırsatı! Buzdolabı, derin dondurucu, fırın 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik'te yüzüncü yıla özel kampanya! Arçelik'te hangi ürünler kampanyaya dahil? Arçelik'te Buzdolabı, derin dondurucu, fırın fiyatları ne kadar?

ABD'de konut başlangıçları Mart 2022'de en yüksek seviyeye ulaştı!

ABD'de konut başlangıçları, Mart 2022'de bir önceki ayla karşılaştırıldığında yüzde 0,3 arttı ve 1 milyon 793 bine ulaştı. 

Martı La Perla Otelleri Haberi

Martı La Perla Otelleri

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı. 


Kap açıklaması:

Şirketimizin Martı Resort ve Martı La Perla Otelleri Genel Müdürü Tayfun Başkurt 09.10.2016 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır. Yerine, Serdar Rasim Sazalan vekaleten...