12 / 12 / 2025

Marya Gayrimenkul Mustafa Şahin Özcan

Marya Gayrimenkul Mustafa Şahin Özcan

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Şahin Özcan ve Osman Gazi Bahadır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Yakut ve Uğur Akçakoç ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vhm Gayrimenkul İnşaat Ve Petrol Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vhm Gayrimenkul İnşaat Ve Petrol Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Eriç tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yeni bir ivme yaşanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Belirsizliğin ortadan kalkması ile gayrimenkul sektöründe yeni bir ivme yaşanacak" dedi.

Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi M. Abdel Kareem M. Mustafa tarafından 360 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fmf Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmf Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Tay, Ferdi Tay ve Mustafa Koç ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı, Altın Emlak Genel Müdürü oldu!

Mustafa Hakan Özelmacıklı Altın Emlak Genel Müdürlüğüne atandı. Özelmacıklı, 1998 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyor.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Gayrimenkul alırken uzman emlakçılara başvurulmalı!

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Koç, gayrimenkul satın alacaklara tavsiyeler verdi. Koç, uzman emlakçılara başvurulması gerektiğini belirtti.

Sıwarco Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıwarco Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Alhasan Alosman ve Zilal Bathıch imzasıyla kuruldu.

Marya Gayrimenkul Mustafa Şahin Özcan Haberi

Marya Gayrimenkul Mustafa Şahin Özcan

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Şahin Özcan ve Osman Gazi Bahadır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.


Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul yatırımı ve inşaat taahhüt  işleri ; konut , işyeri , ticarethane inşaatlarını  yapmak , satmak , kendi  hesabına  arazi ve  arsalar  almak bunlar  üzerinde  veya başkalarına  ait arsa ve  araziler  üzerinde kat  karşılığı  binalar yapmak . 2- Yurt  içinde  ve  yurt  dışında  her  türlü  resmi  ve  özel  sektöre  ait  inşaat  taahhüt  ve  montaj  işleri  yapmak  ve  müstakil  konut , iş  hanları , fabrikalar , yollar baraj ve  göletler , park  ve  bahçe  düzenlemeleri   ve  turistik  tesisler , tatil  köyleri  inşa  etmek  ve  kiraya  vermek ....