19 / 04 / 2024

Mas Konaklama nerede

Mas Konaklama nerede

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Salim Karaca, Ahmet Aydoğan ve Özlem Hacıkasımoğlu ortaklığında kuruldu.

Bakanlık açıkladı! Konaklama sektörünün tamamı denetlenecek

Türkiye'de Turizm gelirleri, senenin ilk 9 ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 20,1 yükselişle 42 milyar dolara çıktı. Bu rakamın yıl sonunda ise 55,6 milyar dolara ulaşması beklenmekte. Yapılan açıklamada 2024 sene sonunda konaklama sektörünün tamamının bakanlık denetimine gireceği açık

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Regal No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Regal No-Frost Buzdolabı besinleri muhafaza etmenin en fiyat performans ismi Regal, verimli çalışmasıyla kullanıcının takdirini alıyor.  Peki Regal No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Salim Karaca, Ahmet Aydoğan ve Özlem Hacıkasımoğlu ortaklığında kuruldu.

Hatay Eshab-ı Kehf Külliyesi Konaklama Tesisi çalışmaları başladı!

UNESCO Dünya Kültür Mirasları Geçici Listesi'nde bulunan Eshab-ı Kehf'e yapılacak konaklama tesisinin inşa edileceği alanda imar planına esas, jeolojik, jeoteknik etüt çalışması başlatıldı.

İlimtepe Konutları Sofulu nerede?

Yaklaşık 3 bin adet daireden oluşması planlanan İlimtepe Konutları Sofulu projesi toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Peki İlimtepe Konutları Sofulu nerede?

Halkalı Avrupa Konutları Projesi nerede?

Avrupa Konutları Halkalı Projesi'nin arsa alanı yaklaşık 30 bin metrekare olarak belirlendi. Detayları netleşmeyen projenin 600 konuttan oluşması planlanıyor. Peki Halkalı Avrupa Konutları Projesi nerede?

Sea Life nerede?

Yakın zamanda satışa çıkacak olan Alperen İnşaat Sea Life projesinin arsa sahipleriyle anlaşması gerçekleşti. Projenin 2-3 ay içerisinde ruhsat işlemlerinin tamamlanması planlanıyor. Peki Sea Life nerede?

Bursa konaklama kapasitesini artıracak!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

Marmaray açılışı nerede?

2004 yılında temeli atılan, yarın açılışının yapılacağı ve 1 milyon yolcu taşıması hedeflenen Başbakan Tayip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımları ile gerçekleştirilecek olan Marmaray açılışı nerede yapılacak?

Fiyat artışları konaklama tesislerine de yansıdı!

Ağustos ayındaki fiyat artışlarının konaklama tesislerine yansıması, yüzde 11.7 oldu. Maliyet artışı yaşanan gider gruplarında ilk sırayı yüzde 21.5 ile temizlik malzemeleri aldı

Bağ Evleri nerede?

Yazıcıoğlu İnşaat 'ın çalışması ile hayata geçirilen Bağ Evleri nerede? sorusu Bağcılar-Güneşli olarak cevaplanıyor. Bağ Evleri projesinin daireleri 185 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor...

Rüya Yaşam Evleri nerede?

Pusula İnşaat çalışması ile yükselen Rüya Yaşam Evleri nerede? sorusunu yanıtını haberimizde inceleyebilirsiniz...

Mas Konaklama nerede Haberi

Mas Konaklama nerede


Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Salim Karaca, Ahmet Aydoğan ve Özlem Hacıkasımoğlu ortaklığında kuruldu. 


Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi konusu:

Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Mas Konaklama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Adres: Meşrutiyet Mah.Sütlü Sok.N.13...