19 / 04 / 2024

masal park

masal park

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Masal Park’ın temelini attı, bazı tesislerin de açılışını yaptı. Bahçeli, kendi isteğiyle yaptırılan Analar Bacılar Konaklama Evi’ni de gezdi

Osmaniye’nin Disneyland’ı Masal Park açıldı!

100 milyon TL yatırımla şehrin merkezine yapılan Osmaniye'nin Disneyland'ı olarak bilinen Masal Park'ın açılışı 14 Ocak Pazar günü çok sayıda yetkilinin katıldığı bir törenle yapıldı... 

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı 2 gün sonra açılacak!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı törenle açılacak.

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı'nda sona gelindi!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan Masal Dünyası Parkı'nda sona gelindi. Proje, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim projeleri arasındaydı.

Eskişehir Masal Şatosu yarın açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından tekrar açılıyor.

Antalya Kepez Tek Sarnıç Kent Parkı'na 2.6 milyon TL yatırım!

KEPEZ Belediyesi, Kepezpark Varsak Kompleksi'nde hizmet veren ve büyük ilgi gören masal parkın ikincisini ilçenin batısına inşa ediyor.

Osmaniye'deki Masal Park'ın temeli atıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Masal Park’ın temelini attı, bazı tesislerin de açılışını yaptı. Bahçeli, kendi isteğiyle yaptırılan Analar Bacılar Konaklama Evi’ni de gezdi

Kepez Park Varsak Kompleksi'ndeki sinema yarın açılıyor!

Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek.

Osmaniye Masal Parkı'nın temeli atıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de yaptırılacak olan Masal Parkı’nın temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.

Osmaniye Masal Park'ın temeli 14 Mayıs'ta atılacak!

Osmaniye'nin vizyon projelerinden olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat başlıyor. Temeli 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da atılacak olan park 35 dönümlük bir arazide yapılacak.

Osmaniye Masal Park Projesi'nin detayları anlatıldı!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, yapımına bu ay içerisinde başlanacak olan Osmaniye Masal Park Projesi'nin detayları hakkına belediye meclis üyelerine bilgi verdi.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Tekirdağ Ergene Masal Parkı bu yıl tamamlanacak!

Ergene İlçesi'ne bağlı Yeşiltepe Mahallesinde yapılması planlanan Masal Parkı Proje çalışmalarının başlayacağının müjdesi verildi.Ergene Belediyesi Masal Parkını 2015 yılı içerisinde hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

masal park Haberi

masal park

Osmaniye Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Masal Park'ın temeli törenle atıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediyenin yaptıracağı Masal Parkı'nın temel atma ve toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yaptığı hizmetlerden övgü ile bahsederek, "Hemşerilerim en güzel hizmete layık. Başkanımız Kadir Kara da sizlere yakışan eserleri kazandırarak Osmaniye'nin vizyonunu yükseltiyor" dedi. Kent girişinde konvoyla karşılanan Devlet Bahçeli, ilk olarak belediye binasına geldi. Burada Başkan Kadir Kara, MHP Genel Başkanı'na tespih hediye etti. Daha sonra tören alanına geçildi. Mehteran takımının gösterisinden sonra konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Sayın Genel Başkanımızın attığımız her adımı takip ettiğini bildiğimizden çalışmalarımızı bu sorumluluk içinde yaptık. Söz verirken temkinli olduk. Verdiğimiz sözleri yerine getirdik" diye konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,...