25 / 04 / 2024

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.



Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yağışların geldiğini belirterek, "Belki bakarsın yarın kar yağmaya başlar. Şimdi batıdan itibaren Allah nasip ederse gelmeye başladı. Önümüzdeki hafta herhalde salı, çarşambadan itibaren Türkiye'yi kaplayacak." dedi.


Eroğlu, Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışının ardından Türkiye Motokros Final Yarışması ödül törenine katıldı.


Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eroğlu, Türkiye'de yağışlı havanın ne zaman etkili olacağı yönündeki bir soruya, "Yağışlar geliyor. Belki bakarsın yarın kar yağmaya başlar. Şimdi batıdan itibaren Allah nasip ederse gelmeye başladı. Önümüzdeki hafta herhalde salı, çarşambadan itibaren Türkiye'yi kaplayacak. Kar yağışları da başlayacak. İnşallah hayırlı olur." yanıtını verdi.


Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı yönündeki açıklamaları da değerlendiren Eroğlu, bunun büyük bir savaş suçu olduğunu, cezasının da mutlaka verileceğini kaydetti.


Afyonkarahisar Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanan Afjet Afyonspor-Maltepespor maçını izleyen Eroğlu, daha sonra koordinasyon toplantısına geçti.


AA


Geri Dön