20 / 04 / 2024

maslak otomotiv sanayi

maslak otomotiv sanayi

TMSF'nin ihaleye çıkardığı Ataşehir Gayrimenkullerini, Sinpaş GYO ve Maslak Otomotiv verdiği 80 milyon dolar teklif ile aldı.

TMSF Ataşehir ihalesine Sinpaş GYO'dan 80 milyon dolar teklif!

TMSF'nin 5 Şubat 2013 tarihinde ihaleye çıkardığı Ataşehir'deki gayrimenkulleri için Sinpaş GYO ve Maslak Otomotiv 80 milyon dolar ortak teklif verdi!

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdelrehım Mahmoud Alı ve M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir'de kuruldu.

Akdiyar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdiyar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Kurataran Dil tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Eyüp, Topçular Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İnci Nuray Atala Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özyiğit Turizm İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyiğit Turizm İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fehim Yiğit ve Necip Yiğit ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bemart İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bemart İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kaya, Berk Aslan ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Dindar Sokak'ta kuruldu.

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akçay ve Yasemin Akçay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Öğütlüçeşme Caddesi'nde kuruldu.

Adllar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adllar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfur Parlakdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, Samandıra Fatih Mahallesi 'nde kuruldu.

Ferme Yapı İnşaat Taahhüt Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferme Yapı İnşaat Taahhüt Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fırat Dikan, Erhan Küskü ve Mehmet Ögtem ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Kanyon Mimari Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanyon Mimari Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Basumlı ve Gökhan Kaya ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Pendik, Fatih Mahallesi, Kuzu Sokak'ta kuruldu.

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Ebeş, Aliekber Ebeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Şişli, Duatepe Mahallesi, Çobanoğlu Sokak'ta kuruldu.

Deniz Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahamd Aljabrı tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Elmar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif İnce tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Kağıthane, Yeşilce Mahallesi'nde kuruldu.

maslak otomotiv sanayi Haberi

maslak otomotiv sanayi


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama;


İstanbul İli Ataşehir ilçesi Atatürk Mah. Dereboyu Cd. 2-4 pafta 3379-2, 3380-1 3384-2, 3385-3, 3385-2, 3384-4, 3382-2, 3385-1, 3385-5 nolu parsellerde kayıtlı, toplam 44.530 m2 yüzölçüme sahip "Ataşehir Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" olarak adlandırılan ve 05.02.2013 tarihinde Şirketimiz ile Maslak Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.nin 80.000.000 USD ile en yüksek teklifi verdiği gayrimenkullere ilişkin ihalede, açık pazarlıkla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ile 90.000.000 USD nihai bedel ile anlaşılmış ve ihale TMSF Kurulu tarafından onaylanmıştır. TMSF ihale bedelinin kararın tebliğ tarihinden itibaren 60 gün içerisinde ödenmesini talep etmiştir. Şirketimiz ve Maslak Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. ihale konusu taşınmazların mülkiyetini %50 ve %50  olarak...