19 / 04 / 2024

Massar Gayrimenkul iletşim

Massar Gayrimenkul iletşim

Massar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  600 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salama Ismaıel Ibrahım ve Samer Salameh tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Arron Medya Bilişim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arron Medya Bilişim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Aykut Güleç tarafından kuruldu.

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İlyas Civelek tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Kerim Altıntaş, Yasin Us ve Yener Hancar ortaklığında kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Set Bilişim Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Set Bilişim Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Oktar, ve Muhammet Enes Usta tarafından kuruldu.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon'un merkez nakli yapıldı!

İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İhtiyaçevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San. Ve Tic. Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

Massar Gayrimenkul iletşim Haberi

Massar Gayrimenkul iletşim

Massar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  600 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salama Ismaıel Ibrahım ve Samer Salameh tarafından kuruldu.

Massar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 2- Her türlü arazi arsa daire bina alımı ve satımı 3-Her türlü tekstil ürünlerinin toptan ticareti imalatını ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda ,yiyecek ve içecek toptan ticareti ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının perakende ticareti ve yedek parça alım satımı ithalat ve ihracatı 6-Elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticareti 7-Koruyucu amaçlı solunum ekipmanları ve gaz maskelerinin imalatı (tedavi edici olanlar hariç) 8-Radyo, TV, posta yoluyla veya...