18 / 04 / 2024

Matu İstanbul Mimarlık

Matu İstanbul Mimarlık

Matu İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burçak Ali Pekin, Hanife Aliefendioğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Kanal İstanbul'un ilk ihalesini Mukarnas Mimarlık kazandı!

Kanal İstanbul projesi için 26 Mart 2020'de gerçekleştirilen 'maskeli ihale'nin sonucu 18 ay sonra belli oldu. Tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerini taşımak için yapılan ihalede, Mukarnas Mimarlık Mühendislik Şirketi ile 500 bin Türk Lirası bedelinde sözleşmeye imza atıldı. 

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye ile Halil Erdal tarafından açıldı. 

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yiğit tarafından kuruldu.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Naki Erat tarafından açıldı.

İstanbul Metropol Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropol Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berktaş tarafından kuruldu.

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cenap Altıparmak tarafından kuruldu.

Matu İstanbul Mimarlık Haberi

Matu İstanbul Mimarlık

Matu İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burçak Ali Pekin, Hanife Aliefendioğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. Matu İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü mimarlık ve inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Matu İstanbul Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Müeyyedzade Mahallesi, Arapoğlan Sokak, Serçe Çıkmazı No:2...