26 / 04 / 2024

Mavera Sarayları iletişim

Mavera Sarayları iletişim

Başakşehir Mavera Sarayları satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 5 ve 6 katlı 3 blok halinde yükselen Mavera Sarayları projesinde teslimlerin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Mavera Sarayları’nın yüzde 60’ı ön satışta satıldı!

Makro İnşaat tarafından Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Sarayları ön satış döneminde büyük ilgi gördü. Projenin yüzde 60'ı kısa sürede satıldı. Mavera Sarayları’nın metrekare fiyatı 4 bin 750 liradan başlıyor...

Mavera Sarayları!

Mavera Sarayları Başakşehir'de fiyatlar 1 milyon 500 bin liradan başlıyor. Yüzde 18 KDV dahil metrekare birim fiyatı 4 bin 750 liradan başlayan Mavera Sarayları 56 adet konuttan oluşuyor...

Mavera Sarayları ön satışa çıkıyor! 1 milyon 500 bin liraya!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut iştiraki ile hayata geçirilen Mavera Sarayları ön satışa çıkıyor. Mavera Sarayları'nda fiyatlar 1 milyon 500 bin liradan başlıyor...

Mavera Sarayları iletişim!

Makro İnşaat tarafından inşa edilen Mavera Sarayları projesinde 4+1, 5+1 ve 6+1 tipinde konutlar yer alacak. Mavera Sarayları iletişim bilgilerini 0212 659 62 22 no'lu telefonu ayarak detaylı bir şekilde öğrenebilirisiniz.

Mavera Sarayları satış ofisi!

Mavera Sarayları satış ofisi ve iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Makro İnşaat tarafından Başakşehir'de yepyeni bir yaşam alanı sunan projede toplam 40 konuta yer veriliyor...

Mavera Sarayları Başakşehir'de yükseliyor! Metrekaresi 5 bin TL!

Bugüne kadar bir çok konut projesini hayata geçiren Makro İnşaat İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de 40 konutluk bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Mavera Sarayları'nda metrekare fiyatı 5 bin TL'den başlıyor...

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap iletişim!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje 14 bloktan meydana geliyor.

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim!

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 556 daire ve 252 ticari birimden oluşan proje Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2. etap Evleri Kayabaşı iletişim!

14 blok şeklinde yükselecek olan proje Makro-Akyapı Ortaklığıyla yükseliyor. Park Mavera 2. etap Evleri Kayabaşı iletişim bilgileri kapsamında telefın numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Park Mavera 2. etap Kayabaşı iletişim!

Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükselen proje Makro-Akyapı Ortaklığıyla imzası taşıyor. Park Mavera 2. etap Kayabaşı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Park Mavera 2. etap iletişim!

Blokların 14 - 25 kat arasında yükseleceği proje Makro-Akyapı Ortaklığıyla yükseliyor. Park Mavera 2. etap iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap iletişim!

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından inşa edilen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Başakşehir Park Mavera satış ofisi iletişim!

2+1'den 5+1'e varan daire tipi seçenekleriyle İstanbul Başakşehir'de yükselen Park Mavera, Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor. Başakşehir Park Mavera satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kayabaşı Park Mavera iletişim!

Kayabaşı Park Mavera iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 672 konut ve 338 ticari birimden meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'deki Kayaşehir bölgesinde hayata geçiriliyor.

Mavera Park Başakşehir iletişim!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Mavera Park Başakşehir iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 71 61...

Park Mavera iletişim!

Park Mavera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi. Kayabaşı Mavera Park projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor...

Mavera Park iletişim!

Mavera Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi. 8 blok halinde yükselen Mavera Park projesinde satışların Ekim sonu Kasım başı gibi başlaması planlanıyor...

Mavera Sarayları iletişim Haberi

Mavera Sarayları iletişim

İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir bölgesinde inşa edilen Başakşehir Mavera Sarayları satılık daire bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Makro İnşaat tarafından hayata geçirilen Mavera Sarayları'ndan konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


5 ve 6 katlı 3 blok halinde yükselen Başakşehir Mavera Sarayları toplam 56 adet konuttan meydana geliyor. Projede teslimlerin Haziran 2015'te yapılması öngörülüyor.


10 bin metrekare alan üzerine yayılan Başakşehir Mavera Sarayları satılık daire tipleri 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi.


Makro İnşaat Mavera Sarayları sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark yer alıyor.


Başakşehir Mavera Sarayları satılık daire fiyatları için 0 212 485 38 28 numaralı hattan satış...