24 / 04 / 2024

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Fethi İlhan tarafından kuruldu.

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 milyon 802 bin 542 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Mavi Gpo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gpo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Demir tarafından kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Ensar İlhan ortaklığında kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Mavi Hibrit Grup İnşaat Ve Elektrik Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Hibrit Grup İnşaat Ve Elektrik Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mavi Taras Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Taras Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Haktan Kurban Kutluata tarafından kuruldu.

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Fethi İlhan tarafından kuruldu. 


Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...