25 / 04 / 2024

Mavi Tuğla Mimarlık iletişim

Mavi Tuğla Mimarlık iletişim

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özay tarafından kuruldu...

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cse Proje Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Soysal Ergin tarafından kuruldu.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Güney tarafından kuruldu.

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aras tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tuğba Alioğlu tarafından  kuruldu.

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Tuğba Us Yirmibeşoğlu tarafından kuruldu.

Braka Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braka Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Kamıla Braka tarafından kuruldu.

Mavi Tuğla Mimarlık iletişim Haberi

Mavi Tuğla Mimarlık iletişim

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özay tarafından kuruldu...

Mavi Tuğla Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...