26 / 04 / 2024

Mavişehir Modern iletişim

Mavişehir Modern iletişim

20 Eylül 2014 tarihinde, lansmana özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkan Gergül İnşaat' ın Mavişehir' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4' te iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı.

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Eston Şehir Mahallem iletişim!

Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede hemen teslim son daireler bulunuyor. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim!

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı Yedi Mavi projesi 2018 yılında teslim edilecek...

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Tema Şehir Konya iletişim!

Tema Şehir Konya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Torkam İnşaat imzasını taşıyan Temaşehir Konya projesi için ön talep toplama süreci başladı...

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Seyran Şehir Residence iletişim!

Seyran Şehir Residence iletişim için 0212 687 08 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede konut fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Mavişehir Modern iletişim Haberi

Mavişehir Modern iletişim

Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin “ İstek ve talepleri belirledik. Bölgeye değer katacak projeyi oluşturduk. Mavişehir Modern kalitesini tercih edenler her zaman kazandı ve kazanmaya devam edecek. “ Sözde değil özde anahtar teslim anlayışı” ile çıktığımız yolculuğumuzda kaliteden ödün vermeden gerçekleştirdiğimiz projelerimizi zamanından önce ve eksiksiz teslim ederek hayata geçirmenin gururunu yaşıyor ve ilk günkü heyecan ile çalışmanın sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Gösterilen yoğun ilgiden ve bize verilen değerden dolayı İzmirlilere ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Verilen değere layık olmak için var gücümüzle çalışmaya ve şimdi de Mavişehir Modern4 projemizle beklentilere değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.


Beklentileri en üst seviyede karşılamak amacıyla, tamamen tüketici talepleri doğrultusunda tasarlanan ve yapımına başlanan Mavişehir Modern4 projesi 30 Haziran 2016 tarihinde teslim...