26 / 04 / 2024

Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 25 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Ömer Üvez Müdürlüğü'nde kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Yar Elektrik İnşaat Ambalaj Medikal Tekstil Temizlik Kimya Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Yar tarafından kuruldu.

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi kuruldu!

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te Aykut Torun tarafından kuruldu.

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunn Grup İnşaat Metal Otomotiv Kimya Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Sadullah Hassepetci tarafından kuruldu.

Umutlar Grup İnşaat Otomotiv Medikal Kimya Ve Tekstil Sanayi Şirketi kuruldu!

Umutlar Grup İnşaat Otomotiv Medikal Kimya Ve Tekstil Sanayi Şirketi  Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeliEyyüp Danışman tarafından kuruldu.

Özreis Grup İnşaat Metal Oto Züccaciye Medikal Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreis Grup İnşaat Metal Oto Züccaciye Medikal Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Demir tarafından kuruldu.

Akkentli İnşaat Tekstil Kimya Medikal Reklam İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkentli İnşaat Tekstil Kimya Medikal Reklam İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlayda Saçı tarafından kuruldu.

Rantes İnşaat Kimya Nakliye Tekstil Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rantes İnşaat Kimya Nakliye Tekstil Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çakır tarafından kuruldu.

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Dülger tarafından kuruldu.

Dalk Yapı Elektrik Kimya Medikal Reklam Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalk Yapı Elektrik Kimya Medikal Reklam Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Karakaya tarafından kuruldu.

Garoy İnşaat Elektrik Kimya Medikal Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garoy İnşaat Elektrik Kimya Medikal Plastik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bermak Kimya Medikal Yapı Malzemeleri Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermak Kimya Medikal Yapı Malzemeleri Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erdoğan Akbaba tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te Ömer Üvez Müdürlüğü'nde kuruldu.


Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü nakliyecilik ve nakliye komisyonculuğu faaliyetinde bulunmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında (uluslararası) kara, hava, deniz vb. yolu ile her türlü kuru ve sıvı eşya-yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, yaptırmak. Konu ile ilgili her türlü yetki belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında şube ve temsilcilikler açmak. 3-Araç kurtarma, araç çekme, yük kaldırma ve tahliye işlerini yapmak. Bunlarla ilgili araçlar satın almak, ilgili tesisleri kurmak. Nakil araçları satın almak, kiralamak, sözleşmeler tanzim etmek, fes etmek, ilgili tesisler, depo kurmak, işletmek ve kurulmuş olanlara iştirak...