25 / 04 / 2024

May Ada Yapı Mimarlık şirketi nerede

May Ada Yapı Mimarlık şirketi nerede

May Ada Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Ada tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy’de kuruldu.

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Demir tarafından kuruldu.

May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

Bakan Pakdemirli'den yeni müjde! Ödemeler mayısta yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  "Kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz" dedi.

May Blook Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Blook Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Karakoç tarafından kuruldu.

Ayaspaşa'da yeni yapılaşma planı!

Konut Realty Brokeri Ahmet Bircan, Ayaspaşa veya bilinen adıyla Gümüşsuyu semtindeki yapılaşmayı, tarihi yapıları kaleme aldı. İşte o yazı...

Evden çıkmayan kiracı nasıl tahliye edilir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kiracı 15 yıldır dairemizde oturuyor. Kontrat mayısta yapılmıştı. Ama kiracım ‘çıkmam’ diye inat ediyor. Kiracım, ‘size daire lazımsa, başka bir daire tutun’ diyor.  Bu kiracıyı çıkarmak için nasıl bir yol izlemeliyiz?' sorusunu yanıtladı.

Yassıada restore edildi!

Türk demokrasi tarihine hukuksuz yargılamalar ve idamlarla giren Yassıada 59’uncu yılında 27 Mayıs darbesinin izlerini silmek için restore edildi. Yapılan çalışmaları  27 Mayıs’ın yıl dönümünde adaya gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerinde denetleyecek.

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

İzmir Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi 3. Etap 11187 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller, 11198 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller ve 1117 Parsel Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi  ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 26996 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Has Ada Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Ada Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topdağ ve Yücel İpek ortaklığında kuruldu. 

Ada ve mahalle bazlı planlara vize çıkıyor!

AK Parti’nin 10 maddeden oluşacak yerel seçim manifestosunda dikey yapılaşmayı körükleyen parsel bazlı tadilatlar yerine sadece ada ya da mahalle bazlı planlara vize çıkacak.

May Ada Yapı Mimarlık şirketi nerede Haberi

May Ada Yapı Mimarlık şirketi nerede

May Ada Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Ada tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy’de kuruldu.


May Ada Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...