20 / 04 / 2024

mazlum akdağ pansiyonu şubesi

mazlum akdağ pansiyonu şubesi

Hale Eğitim Hizmetleri ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mazlum Akdağ Pansiyonu şubesi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 20 milyon TL sermaye ile, Harun Çekiç tarafından açıldı...

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Akdağ Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Züleyha Aktaş tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Akdağ Mekanik Tesisat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Mekanik Tesisat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Akdağ tarafından kuruldu.

Recep Akdağ: Şehir hastanelerini yeni bir finansman modeliyle yaptık!

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada  "Şehir hastaneleri yapımında yatırımcı firmalara hasta garantisi verildiğine ilişkin iddialar doğru değil. Yüklenici firma ile idare arasında böyle bir sözleşme yok." diye konuştu.

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Reşid Özdemir tarafından kuruldu. 

Akdağ Mimarlık Peyzaj Tekstil İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdağ Mimarlık Peyzaj Tekstil İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Azad Akdağ ve Cevdet Akdağ ve Mikail Akdağ tarafından kuruldu.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

mazlum akdağ pansiyonu şubesi Haberi

mazlum akdağ pansiyonu şubesi

20 milyon TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, İlgili mercilerden izin almak kaydıyla yurtiçinde ve yurtdışında eğitim sektöründe faaliyette bulunmak üzere ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak ve Türkçe ve yabancı diller üzerine genel mesleki ve teknik özel eğitim ve öğretimfaaliyetlerinde bulunmak yer alıyor.


Şube, Sarıyer İstinye Mahallesi Mezarlık Üstü Sokak NO:12 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Harun Çekiç tarafından...