25 / 04 / 2024

Mecidiyeköy yol çalışması

Mecidiyeköy yol çalışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bugün bakım ve onarım çalışması başlatıyor. Çalışma nedeniyle bugün E-5 karayolu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Fiat Egea almak için asgari ücretlinin ne kadar çalışması gerek? Otomobil sahibi olmak artık imkansız mı?

Asgari ücretlinin Fiat Egea Sedan'ı alabilmesi için yıllarca çalışması gerekiyor! Zorlu geçim koşulları ve yüksek fiyatlar, sıfır otomobil hayalini gerçekleştirmeyi güçleştiriyor. Asgari ücretli bir kişinin sıfır otomobil sahibi olması sadece bir hayal mi? İşte ayrıntılar...

Erzincan'da yapılan bilimsel betonarme çalışması deprem yönetmeliğinde yer alacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan bilimsel betonarme çalışması, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (CEB-FIB) Korozyon Komitesi tarafından kabul edilerek, çalışmanın deprem yönetmeliğinde alınması için karar verildi.

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kabataş’a uzanan ikinci kısmında da tünel çalışmaları bitti. Tüm tünellerinin tamamlanması nedeniyle 6 Kasım'da İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla tören düzenlenecek...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Mecidiyeköy'de 5 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

Mecidiyeköy Musadayı Sokak'ta 5 katlı binanın inşaat temeli çalışmasında istinat duvarı çöktü. Olay yerine gelen ekipler, bina sakinlerinin tahliyesine karar verdi.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mecidiyeköy yol çalışması Haberi

Mecidiyeköy yol çalışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesince Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde gerçekleştirilecek bakım-onarım çalışması nedeniyle bugün E-5 karayolu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak. Trafik akışı, Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanacak.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım, onarım ve derz yenileme çalışmaları yapılacak. E-5 karayolu üzerinde yapılacak derz değiştirme ve bakım çalışmaları, ilk etapta Boğaziçi Köprüsü-Topkapı yönünde gerçekleşecek. 10 Ağustos'ta başlayacak çalışmalar, 20 Ağustos'ta tamamlanacak.


İkinci etap çalışmaları, 20-30 Ağustos'ta Topkapı-Boğaziçi Köprüsü yönünde olacak. Çalışmaların son etabı ise 30 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde metrobüs yolu güzergahında yapılacak.


Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar, trafik yoğunluğunun en az olduğu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında gerçekleşecek.


Çalışma bölgelerinde E-5 karayolu çift yönlü ulaşıma kapatılacak. Trafik akışı, geliş ve gidiş yönlerinde Mecidiyeköy Meydanı'ndan...