26 / 04 / 2024

Medeni Kahraman kimdir

Medeni Kahraman kimdir

Akıllı bina teknolojileri lüks değil, ihtiyaç.” diyen Hager I Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, sektörle ilgili merak edilenlere yanıt verdi.

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kanyon Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanyon Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Medeni Kahraman, Uğur Koçak ve Umut Cıvan İpekyüz ortaklığında kuruldu.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Akıllı bina teknolojilerinde fonksiyonelliğin sınırı yok!

Akıllı bina teknolojileri lüks değil, ihtiyaç.” diyen Hager I Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, sektörle ilgili merak edilenlere yanıt verdi.

Tayfun Kahraman kimdir?

2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayarak, Şehir plancısı unvanı ile mezun olan Tayfun Kahraman kimdir? Tayfun Kahraman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tayfun Kahraman...

Akıllı binaların hayatımıza etkisi nasıl olacak?

Otel ve rezidanslardan sonra evlerde de kullanımı yaygınlaşan akıllı bina uygulamaları yaşam konforunu arttırmayı hedefliyor. Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman akıllı binalar ile ilgili açıklama yaptı.

Gaip kimdir?

Medeni Kanun gereğince, kendisinden uzun zamandır haber alınamayan, kayıp ve ölmüş olma olasılığı yüksek olan kimseler hakkında gaiplik kararı alınabiliyor. Peki, gaip kimdir? Gaiplik kararı nasıl alınır?

Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?

Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Erzincan'ın yeni valisi Süleyman Kahraman...

Süleyman Kahraman kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman..

Merve Kahraman kimdir?

İç mimar Merve Kahraman, İtalya'nın Milan şehrindeki Istituto Europeo di Design'de İç Tasarım okudu. İstanbul, New York ve Londra'da çeşitli mimarlık ve tasarım stüdyolarında çalıştı... Peki Merve Kahraman kimdir? İşte biyografisi...

Talip Kahraman kimdir?

Talip Kahraman İnşaat'ın sahibi Talip Kahraman, yakalanmış olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek dün (7 Ocak 2014) Ankara'da hayatını kaybetti. Peki Talip Kahraman kimdir?

Talip Kahraman kimdir?

Uzun yıllar, ödediği yüksek vergilere rağmen ortaya çıkmak istemeyen, ismi açığa çıktıktan sonra da art arda Ankara’nın vergi rekortmeni olması nedeniyle adını duyuran Talip Kahraman’ı herkes bono zengini olarak tanımlıyor...

Mehmet Ali Kahraman kimdir?

İstanbul'da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alan Çevre Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman kimdir?

Medeni Kahraman kimdir Haberi

Medeni Kahraman kimdir


Forbes dergisinde yer alan habere göre, “Akıllı bina teknolojileri lüks değil, ihtiyaç.” diyen Hager I Berker Türkiye Genel Müdürü Medeni Kahraman, inşaat sektöründe teknoloji ve Türkiye'nin bina otomasyon ivmesine dair soruları yanıtladı.

-Hager I Berker, akıllı bina teknolojileri alanında neler yapıyor?
Hager I Berker, binaları ve yaşam alanlarını gelecek nesilllerin ihtiyaçlanna cevap verecek şekilde, global standartlarda tasarlıyor, 136 ülkede premium segmentte rezidans, konut, otel ve kurumsal projelerine imzasını atan Hager I Berker’in Türkiye ayağı olarak kısa sürede KNX otomasyon satışında dünyada ilk 5’te yer almayı başardık. Özellikle KNX sistem satışı ve otomasyon çözümleri ile büyüme hızında 95 ülke arasında Türkiye ofisiyle iki yıl üst üste grup içi liderliği yakaladık. Güçlü servis altyapımız, lokal yapılanmamız, zengin ürün gamımız ve projeye...