28 / 03 / 2024

Medicana Ataşehir nerede

Medicana Ataşehir nerede

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

MHR GYO Ataşehir projesinde son dakika! MHR GYO Ataşehir nerede?

MHR GYO Ataşehir projesi kapsamında kat maliki ve arsa sahipleri ile sözleşme imzalamayı sürdürüyor. Peki MHR GYO Ataşehir nerede? İşte ayrıntılar... 

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesinde de ön talep dönemini başlattı. Peki Nidapark Ataşehir nerede? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Dap Ataşehir projesi nerede? Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022!

Dap Ataşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Dap Ataşehir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Ataşehir deprem toplanma alanları! 

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yeniden alınması gereken tedbirlere ve deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Ataşehir deprem toplanma alanları nerede? İşte Ataşehir deprem toplanma alanları...

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi!

Ataşehir Modern nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede en düşük fiyat 562 bin TL olarak belirlendi.

Ataşehir Modern nerede? İşte konum!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde daire fiyatları 562 bin TL’den başlıyor. Projede teslimlerin Mart 2021 yılında yapılması hedefleniyor..  

Medicana Ataşehir nerede Haberi

Medicana Ataşehir nerede

Medicana Sağlık Grubu, 14'üncü hastanesi Medicana Ataşehir için 95 milyon dolarlık bir yatırıma imza attı.

Capital'de yer alan habere göre, tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 dakikalık mesafede yer alıyor. İstanbul'un önemli sağlık merkezlerinden biri olması planlanan hastane, sağlık turizmine de öncülük etmeyi hedefliyor.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni...