19 / 04 / 2024

Medicana kampüsleri nerede

Medicana kampüsleri nerede

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Univa, iki günde 1.5 milyon dolarlık satışa imza attı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe adeta yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri”, Ortadoğulu yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı....

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Erkanlı Holding’in öğrenci evlerine Ürdün'den talep!

Erkanlı Holding’in dünyaca ünlü Asset Campus iş birliğiyle hayata geçirdiği Univa Öğrenci Evi Kampüsleri, yabancı yatırımcılardan ilgi görüyor. 

Adana Orman Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü; Osmaniye İli Merkez İlçesi Raufbey Mahallesi ve  Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde kampüs inşaatlarını ihale edecek. Adana Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend öğrenci evi kampüsleri!

Gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım imkanı olan öğrenci evi kampüsleri hem yatırımcıların hem de öğrencilerin gözdesi oldu.

İşte Avrupa’nın en görkemli 8 üniversite kampüsü!

İngiliz Times Higher Education dergisi Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri listesini yayınladı.  İşte Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri... 

Üniversite kampüsleri arsa olarak görülüyor!

Akademisyen ve şehir plancısı Tahir Çalgüner, bazı üniversite yetkililerinin adeta emlakçı gibi, davrandığını öne sürerek, “Bazı üniversite kampüsleri arsa, ofisi olarak görülmektedir” dedi.

Çekmeköy Adnan Menderes Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ev ziyaretlerinde yeni projelerle ilgili bilgiler verdi. Başkan Poyraz, sohbetler esnasında Taşdelen bölgesinde yapılacak yeni okul kampüsleri ve yeni aile sağlığı merkezinin süreçlerini de anlattı.

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

İzmir’e 150 milyon TL’lik kampüs yapılacak!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İzmir’e 150 milyon TL’lik yatırım yapacak. İki kampüs ile Bahçeşehir Kolejleri genişlerken, yeni Uğur Okulları kampüsleri hayata geçecek.

İzmir Kampüs Life nerede?

İzmir Kampüs Life projesi toplam 9 bin 317 metrekare alandan oluşuyor. 5 blok halinde yükselen projede 155 konut yer alıyor. "İzmir Kampüs Life nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Kocaeli ve İzmir Sağlık Kampüsleri için anlaşma imzalandı!

GE Sağlık, GAMA Holding ve Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı’na ait projeler olan Kocaeli Sağlık Kampüsü Projesi ve İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü Projesi’nin geliştirilmesi için bir anlaşma imzaladı.

Medicana kampüsleri nerede Haberi

Medicana kampüsleri nerede

MBA okulları ile eğitim sektörüne giren Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği ile Fenerbahçe Üniversitesi'ni açarak eğitim alanında iddialı bir başlangıç daha yaptı. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, "İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca 2019-2020 eğitim öğretim döneminde, hizmete başlıyor. Deneyimli ve güçlü eğitim kadrosu, zengin olanakları ve modern altyapısı ile MBA Çamlıca Kampüsü'nü bir eğilir üssü olarak planladık"...