20 / 04 / 2024

Mega City Gayrimenkul iletişim

Mega City Gayrimenkul iletişim

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Budak ve Zafer Eroğlu tarafından kuruldu.

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

Mega Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sanlı Atalay tarafından kuruldu.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

City Globex Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

City Globex Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Murat Sarmusak ve Büşra Koç ortaklığında kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Besni Mega Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Besni Mega Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti. Esenyurt'ta Yusuf Özüdoğru tarafından kuruldu.

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Mega İnfinity Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mega İnfinity Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Galip Kalsüm tarafından kuruldu.

Mega Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Başakşehir'de Abdallah Dıarbakerlı ve Elmekdad Mohame ortaklığında kuruldu.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Mega City Gayrimenkul iletişim Haberi

Mega City Gayrimenkul iletişim

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Budak ve Zafer Eroğlu tarafından kuruldu.

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:

EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak OTOMOTİV -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak....