16 / 04 / 2024

megakent projesi çin

megakent projesi çin

Çin'in, Pekin ve Tiencin şehirleri ile Hıbey eyaletini birleştirerek kurmayı planladığı 110 milyonluk değeri olan mega kent projesinin taslağının şekillendiği ve araştırma raporunun tamamlandığı bildirildi.

Çin'in megakent projesinin araştırma raporu tamamlandı!

Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu Genelsekreter Yardımcısı Fan Hıngşan, Pekin, Tiencin, Hıbey Eşgüdümlü ( Koordineli ) Kalkınma Programı'nın taslağının ilerlediğini ve araştırma raporunun tamamlandığını söyledi.

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi inşaatı başladı. 364 konuttan ve 4 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu İşte, Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Kanal İstanbul'a demiryolu projesi müjdesi!

Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul için demiryolu projesi inşa edileceğini dile getirdi. 

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Yapı-Yapı İnşaat İş Geliştirme Direktörü Orkun Komutekir, iki tane lüks konut projesi inşa edeceklerini dile getirdi.

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Seba Mare Gündoğan Projesi Temmuz'da tamamlanıyor!

Seba İnşaat tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Seba Mera Gündoğan Projesi inşaatının Temmuz ayında biteceği açıklandı.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

megakent projesi çin Haberi

megakent projesi çin


Çin'in Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu Genel Sekreter Yardımcısı Fan Hıngşan, Pekin. Tiencin. Hıbey Eşgüdümlü Kalkınma Programı'nın taslağının ilerlediğini ve diğer bakanlıklarla birlikte yapılan araştırma raporunun tamamlandığını söyledi. Çin. özellikle büyük kentlerin hızlı kalkınmasıyla başlayan sosyo-ekonomik sorunlarına çare bulmak için 21 milyon nüfusa sahip Pekin ve 13 milyon nüfuslu Tiencin şehirleri ile 73 milyonluk I Iıbey eyaletini birleştirerek yaklaşık 110 milyonluk nüfuslu dev bir megakent kurmayı hedefliyor. Bu üç bölgenin birleşmesiyle oluşacak alanın yüzölçümünün yaklaşık 217 bin kilometrekare olması bekleniyor. 



Yetkililer, projenin üç bölgedeki altyapı, endüstriyel gelişim ve koordinasyon ile çevre koruma. kamu hizmetleri ve piyasa mekanizmasının iyileştirilmesi fonksiyonlarının yeniden değerlendirileceğini belirtiyor. Ayrıca megakent projesinin taslak raporunun bu ay içinde açıklanacağı ifade ediliyor. Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, 3 ay...