18 / 04 / 2024

Mehmet Aksu İnşaat adres

Mehmet Aksu İnşaat adres

Mehmet Aksu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksu tarafından kuruldu.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aksu tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Mehmet Vargün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün görevden alındı. 

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Mehmet Aksu İnşaat adres Haberi

Mehmet Aksu İnşaat adres

Mehmet Aksu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksu tarafından kuruldu.

Mehmet Aksu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Dekoratif malzemelerin, bezemelerin ve süslerin montajı ile inşaatlardaki bys. diğer bütünleyici ve tamamlayıcı işleri yapmak, 2- Dilatasyon ve Profil montaj işleri yapmak, 3- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4- İnşaatlarda elektrik işleri ve elektrik ile alakalı montajve bağlantı işlerini yapmak,

Mehmet Aksu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çınar Mah.867.Sok.No.2/27...