29 / 03 / 2024

mehmet dinçerler gloria jeans

mehmet dinçerler gloria jeans

Gloria Jeans zincirine yıl sonuna kadar 20 restoran daha eklenmesi planlanıyor

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Bilal Cantekin Dinçerler, Nuri Yücel Ölçer ve Süleyman Özel ortaklığında kuruldu.

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Dinçer tarafından kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Atmaca, Emin Azgın, İdris Koç ve Mehmet Dinçer ortaklığında kuruldu.

TOKİ projeleri İstanbul'a yeni değerler katacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul'da inşası süren projeleri yerinde inceleyerek, üretimlerin şehre yeni değerler katacağını belirtti...

Antalyalı doktor Mehmet Tongal inşaat sektörüne atıldı!

Antalya'da yaşayan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Tongal, inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Tongal, Konyaaltı'nda inşa ettikleri Gloria Loft Evleri hakkında bilgi verdi.

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altıner tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Mehmet Dinç: İzmir'de gayrimenkul satışları artıyor!

Yeni yılla birlikte birçok sektör hareketlendi. Bunlar başında ise gayrimenkul sektörü geliyor. 2016 yılıyla birlikte daha da hız kazanan sektör, hem İZBAN'ı hem de konut kredilerinin düşmesini bekliyor.

Gloria Jeans Türkiye'nin doğusunda fabrika kuracak!

DNC Gıda, Gloria Jeans Coffees ile 45 şubeye ulaştı.Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinçerler, Türkiye'nin doğusuna bir kahve işleme fabrikası kurup, buradan dünyaya ihracat yapmak istediklerini belirtti

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Dinçel Gayrimenkul Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçel Gayrimenkul Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dinçel ve Yücel Uygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahalesi'nde kuruldu.

mehmet dinçerler gloria jeans Haberi

mehmet dinçerler gloria jeans

Sekiz ayda 10 yeni Gloria Jeans açan Mehmet Dinçerler bir yandan da Hacı Sayid restoranlarıyla büyüyor. Gloria Jeans zincirine yıl sonuna kadar 20 restoran daha eklemeyi planlayan Mehmet Dinçerler Zorlu Center'da da şube...