19 / 04 / 2024

mehmet dinçerler hacı sayid

mehmet dinçerler hacı sayid

Gloria Jeans zincirine yıl sonuna kadar 20 restoran daha eklenmesi planlanıyor

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Bilal Cantekin Dinçerler, Nuri Yücel Ölçer ve Süleyman Özel ortaklığında kuruldu.

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Dinçer tarafından kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Atmaca, Emin Azgın, İdris Koç ve Mehmet Dinçer ortaklığında kuruldu.

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Nuh Çimento'nun acı günü! Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti!

Nuh Çimento'nun Eski Yönetim Üyesi Merhum Burhan Dinçbal'ın eşi, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Hisarcıklıoğlu'nun ananesi Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti. Nuh Çimento Sanayi A.Ş. ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Üsküdar Arakiyeci Hacı Mehmet Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Arakiyeci Hacı Mehmet Mahallesi, 204 ada, 71, 72, 7, 8 parseller ve 60 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

TOKİ projeleri İstanbul'a yeni değerler katacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul'da inşası süren projeleri yerinde inceleyerek, üretimlerin şehre yeni değerler katacağını belirtti...

Yalova Hacı Mehmet Ovası imara açıldı!

Yalova Belediye Meclisi tartışma yaratacak imar kararı aldı. 1999 depreminden en çok etkilenen Yalova Hacı Mehmet Ovası imara açıldı.

mehmet dinçerler hacı sayid Haberi

mehmet dinçerler hacı sayid

Sekiz ayda 10 yeni Gloria Jeans açan Mehmet Dinçerler bir yandan da Hacı Sayid restoranlarıyla büyüyor. Gloria Jeans zincirine yıl sonuna kadar 20 restoran daha eklemeyi planlayan Mehmet Dinçerler Zorlu Center'da da şube...