19 / 04 / 2024

Mehmet Murat Çalık açıklama

Mehmet Murat Çalık açıklama

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü'nde büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerinin sinyalini verdi. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Öznur Çalık: Malatya'daki deprem konutlarının ihale bedeli 2 milyar TL!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020'de Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da bu yılın haziran ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenen konutların 25 bin kişiye sıcak yuva olacağını söyledi.

Mehmet Murat Çalık açıklama Haberi

Mehmet Murat Çalık açıklama

31 Mart yerel seçimlerinden sonra, koltuğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan devralan Beylikdüzü'nün CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, merak edilen soruları yanıtladı. Çalık, kentsel dönüşüm için kaynağa ihtiyaçlarının olduğunun altını çizerek, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi. Sözcü gazetesinden Sibel Gülersöyler'in haberine göre, Çalık ayrıca Beylikdüzü'ne yapılacak iki yeni metro projesinin son durumu hakkında konuştu.

Görevi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan devraldınız.Bunun artı ve eksileri neler?

2014 sürecinde de İmamoğlu ile birlikte çalıştık. Teknik Koordinatör Başkan Yardımcılığını yaptım. Ekrem Başkanımızın şehir planlamacılığını yaptım.

-Tabi, çok başarılı bir belediye başkanından sonra bayrağı devralmak zor ve cesaret isteyen bir iş. O konuda da kendimi cesur görüyorum. Tabi, geçmişle kıyaslanıyoruz ancak ben bu kıyaslanmadan onur duyduğumu söylemeliyim....