19 / 04 / 2024

Mehmet Ömer Şerifi

Mehmet Ömer Şerifi

İstanbul Art Yapı Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Mehmet Ömer Şerifi tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta kuruldu.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

 P H Ve M Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mehmet Ömer Tuncay tarafından kuruldu.

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Oyap Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oyap Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ömer Hanoğlu tarafından kuruldu.

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Sağdıç, Mehmet Sümer ve Barış Sümer ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kelebek Temizlik İnşaat Reklam Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kelebek Temizlik İnşaat Reklam Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ömer Yüzgüleç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Enb Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enb Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serkan Bulutdağıtan, Mustafa Berkant Şahin, Adil Kayhan Kalfazade ve Mehmet Ömer Cansever imzasıyla kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Şehzadeler'e destek sözü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ​Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yapılacak kentsel dönüşüm projesine destek olacağı sözünü verdi.

Mehmet Ömer Şerifi Haberi

Mehmet Ömer Şerifi

İstanbul Art Yapı Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Halid Mecid, Mehmet Ömer Şerifi tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta kuruldu. 

İstanbul Art Yapı Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.    ...