23 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki inşaat sektörü

Mehmet Özhaseki inşaat sektörü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin yurt dışında inşaat sektöründe Çin'den sonra ikinci sıraya yükseldiğini söyledi.

Deprem bölgesindeki 46 bin konutun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki 46 bin konutun inşaatını tamamladıklarını belirterek bunları peyderpey teslim edeceklerini söyledi.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Mehmet Özhaseki: İnşaatlar belediyelerin işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, belediyelerin bütçe ve ihaleleriyle ilgili süreçlerini anlattı. Özhaseki, metro projeleri için hükümetten destek alındığını kaydetti.

Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da hayata geçimek istediği 111 projeyi açıkladı. İşte Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler... 

Mehmet Özhaseki: İnşaat temelli bir vaadim olmayacak!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Herhangi bir şekilde inşaat temelli bir vaadim olmayacak" dedi...

Mehmet Özhaseki: İnşaat ağırlıklı değil insana dokunan projeler yapacağım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, projelerini açıkladı. Özhaseki, "Ankara ticaret, sanayi şehrinin olmasının yanı sıra öğrenci, sağlık kenti burası. Başkente yakışır başşehir olması lazım'' diye konuştu.

Mehmet Özhaseki inşaat sektörü Haberi

Mehmet Özhaseki inşaat sektörü

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri kabul edilen MIPIM 2018'i ziyaret den Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından oluşturulan İstanbul Yatırım Çadırının açılışını yaptı. 

Özhaseki, burada düzenlenen basın toplantısında, 25 bine yakın kişinin ziyaret ettiği MIPIM Fuarı’na Türkiye’nin son dönemde yoğun katılım gösterdiği söyleyerek, “Ülke olarak burada 250 civarında kuruluşumuz var. Bunlar bizim ülkemizin gururu, hepimiz bu ülkeyi dışarıda temsil eden kuruluşlar. Olayı sadece burada bir alışveriş imkanı gibi görmüyoruz. Aynı zamanda burada ayakta kalan ülkelerin, iş yapan ülkelerin, büyüyen, gelişen ülkelerin kendi yapmış oldukları çalışmaları bütün dünyaya tanıttıkları bir ortam olarak görüyoruz.” diye konuştu.

İnsanoğlunun sürekli artan bir değişim isteği ile hareket ettiğini ve mekan değiştirdiğini belirten, Özhaseki,...