28 / 03 / 2024

Mehmet Özhaseki malvarlığı

Mehmet Özhaseki malvarlığı

Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı Mehmet Özhaseki’nin ısrar üzerine açıkladığı mal varlığındaki ‘bağevi’ Kayseri’yi karıştırdı. Lüks villanın değerinin çok düşük gösterildiği iddia edildi.

Bakan Mehmet Özhaseki İstanbul'da dönüştürülecek konut sayısını açıkladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, olası depreme hazırlık için gelecek senelerde İstanbul'da yaklaşık olarak 600 bin konutun dönüştürüleceğini dile getirdi.

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Bakan Mehmet Özhaseki’den deprem konutlarına ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları ile buluştu. Özhaseki, “Çabamız ve elimiz deprem bölgesinde. Tüm gücümüzle, hep beraber kentlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz” dedi.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Bakan Mehmet Özhaseki: 'Konutumu ben yaparım' diyene hem kredi hem hibe!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşümün detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, hem hibe hem kredi vereceklerini söyledi.

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Bakan Mehmet Özhaseki: Yerinde Dönüşüm'e 175 bin 703 başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Yerinde Dönüşüm projesi kapsamında 175 bin 703 başvuru yapıldığını duyurdu.

Deprem bölgesinde 850 bin bağımsız birim yapılacak! Bakan Özhaseki son rakamları verdi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 850 bin bağımsız birimin inşa edilmesi gerektiğinin altını çizerek, son durumu paylaştı. 

Bakan Özhaseki açıkladı: 1 milyon 918 bin 855 bağımsız birim kentsel dönüşüm kapsamında! Her yıl 400 bin konut dönüşecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili son rakamları paylaştı. İşte o rakamlar...

Bakan Özhaseki açıkladı: Dönüşümde hem kredi hem hibe desteği geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konutların inşası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Mehmet Özhaseki malvarlığı Haberi

Mehmet Özhaseki malvarlığı

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin mal varlığında gösterdiği Kayseri Talas'taki bağ evi tartışmalara neden oldu. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, “Bağevi” olarak gösterilen evin lüks bir villa olduğu ortaya çıkarken, evin değerini çok düşük bulan CHP Milletvekili Çetin Arık da “750 bin lira vermeye hazırım” dedi.

MAL VARLIĞINI 14 MART'TA AÇIKLADI

Mehmet Özhaseki, rakibi Mansur Yavaş'ın sık sık gündeme getirdiği mal varlığını 14 Mart'ta açıkladı. Buna göre Özhaseki'nin Haseki Tekstil A.Ş.'de yüzde 49 hissesi, Hasekioğlu EvTekstili'nde yüzde 49 hissesi, ENTAR Enerji ve Tarım Sanayi Ticaret A.Ş.- ENTAR1'de yüzde 99 hissesi ve Beşler Tekstilde yüzde 6.6 hissesi var. 

Mehmet Özhaseki, Kayseri Talas'ta 500 bin lira değerindeki bağevini, Kayseri İnönü Bulvarı'nda 500 bin TL değerinde arsasını ve Kayseri...