29 / 03 / 2024

Mehmet Sadıkoğlu kimdir

Mehmet Sadıkoğlu kimdir

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı. AYİD hem tanıtım hem de pazarlama adına tüm üyelerine destek verecek.

Şantiye kadar çevre güvenliği de önemli!

İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) sektöre yeni bir soluk getirmek üzere İstanbul'da kuruldu. Başkanlığını Mehmet Sadıkoğlu'nun yaptığı AYİD, tecrübesini sektörle paylaşacak...

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruldu!

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)’in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp’te yapıldı.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hidayet Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birol Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 80 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Gülçığ tarafından kuruldu.

Mehmet Sadıkoğlu kimdir Haberi

Mehmet Sadıkoğlu kimdir

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı. AYİD hem tanıtım hem de pazarlama adına tüm üyelerine destek verecek. AYİD Başkanı Mehmet Sadıkoğlu, "Mütekabiliyet yasasının onanmasından sonra 2014 yılında yabancıya, 17 bin 104 konut satışı gerçekleşti. Ancak satışların gerçekleştiği bölgeler ve satış rakamları incelendiğinde özellikle İstanbul Avrupa yakasında genellikle pahalı olmayan projelere ilgi olduğunu görüyoruz" dedi. Sadıkoğlu, Anadolu yakasının özellikle de Bağdat Caddesi ve çevresinin reklam ve pazarlamasının yeterince yapılmaması nedeniyle yabancıların ilgisinin yok denecek kadar az olduğunu ifade etti. Dünyanın en iyi 4. alışveriş caddesi olan ve kentsel dönüşümün İstanbul'daki merkezi sayılabilecek Bağdat Caddesi'ndeki yabancıya konut satışının hızlanması için AYİD, yurt dışında fuarlara katılacak üyelerine tam destek verecek." 


Yeni...