19 / 04 / 2024

Şantiye kadar çevre güvenliği de önemli!

Şantiye kadar çevre güvenliği de önemli!

İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) sektöre yeni bir soluk getirmek üzere İstanbul'da kuruldu. Başkanlığını Mehmet Sadıkoğlu'nun yaptığı AYİD, tecrübesini sektörle paylaşacak...



AYİD Başkanı Sadıkoğlu, dernek olarak amaçlarının Türkiye'deki en önemli sektörel oluşumlar arasında yer almak olduğunu söyledi. İnşaatları standartlaştırmak. belediyelerde takılı kalan ruhsat sorununu hızlandırmak ve iş güvenliğini sağlamak adına yola çıktıklarını belirten Sadıkoğlu, Anadolu yakasının köklü inşaat firmaları olduklarını ve bunun için de sektöre en doğru şekilde yön vermek ve özellikle de kamuyu bilinçlendirmek istediklerini belirtti. 


AYİD'DEN SEKTÖRE İLK MESAJ 

AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik ise derneğe üye olan her müteahhidin yaptığı inşaatta AYİD tabelasının konulacağını belirtirken Derneğin kurucu üyelerinden Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı ve AYİD Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aydoğan da, başta Kadıköy Anadolu yakasında yoğun bir dönüşümün olduğunu söyledi. AYİD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz Öncel de, şantiye güvenliği kadar çevre güvenliği konusuna da dikkat çekti. 


Yeni Akit


Geri Dön