16 / 04 / 2024

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Özmak Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmak Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kahraman tarafından kuruldu.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Akan tarafından kuruldu. 

M Kahraman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kahraman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Akın Sokak'ta kuruldu.

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi protokolü, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Sunteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman tarafından imzalandı.

Kahraman Köktürk: Sağlık Turizmine önem verilmelidir!

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğr.Gör. Kahraman Köktürk ''Sağlık turizmi alanında önemli bir pazar payı ülkemizi bekliyor. Sadece hastanelerde tedavi için gidilen bir turizm çeşidi olarak değerlendirilmemesi gerekir" dedi.

Kahraman Köktürk: Sağlık Turizmine Önem Verilmelidir!

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğr. Gör. Kahraman Köktürk sağlık turizmi alanında önemli bir pazar payı ülkemizi bekliyor. Avrupa ülkelerinde yaşlılar örneğin ameliyat sonrası bakıma muhtaç. Bu bakımlar oldukça uzun sürecek konaklama geliri demektir" dedi

Mehmet Ellibeş Yazlık Başöğretmen Caddesi’ndeki yol çalışmalarını inceledi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir süre önce ön tespit çalışmasının yapıldığı Yazlık Başöğretmen Caddesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş’e Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman da eşlik etti.

Emlak Konut'tan operasyon açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Kurum, Mehmet Ali Kahraman ve Aliseydi Karaoğlu bugün itibarı ile görevlerine başladı...

Emlak Konut GYO'ndan operasyon açıklaması!

Emlak Konut GYO, İstanbul merkezli operasyon hakkında kendilerine ulaşan herhangi bir tebligat olmamasına rağmen Mehmet Ali Kahraman ve Aliseydi Karaoğlu'nun bilgilerine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğüne çağrıldıklarını paylaştı...

Mehmet Ali Kahraman kimdir?

İstanbul'da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alan Çevre Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman kimdir?

Mehmet Kahraman kimdir?

Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman kimdir? Mehmet Kahraman inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Kahraman Yapı'nın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman...

Emlak Konut GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyeleri seçildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel EKMEN Yönetim Kurulu Üyesi Ali Seydi KARAOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali KAHRAMAN'ın komite üyesi olarak seçildi..

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir Haberi

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir

Mehmet Vejdi Kahraman, Mardin'de 1962 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Mardin’de tamamlayan Kahraman, tarım, inşaat ve sanayi alanındaki ticari faaliyetlerini sürdürdü.

Mehmet Vejdi Kahraman, bölgesinin bilimsel ve teknik yeniliklerle tanışmasına önayak olarak birçok firmada yöneticilik yaptı. Otuz yıldan beri iş hayatının yanında birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Mehmet Vejdi Kahraman aynı zamanda Mardin’de mesleki oda ve birliklerde aktif olarak çalıştı.

2011’de Mardin Ak Parti millet vekili aday adayı ve 2014 yerel seçimlerde Mardin Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Vejdi Kahraman şimdi, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Mehmet Vejdi Kahraman evli ve 5 çocuk...