19 / 04 / 2024

Mehmet Kahraman kimdir?

Mehmet Kahraman kimdir?

Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman kimdir? Mehmet Kahraman inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Kahraman Yapı'nın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman...



Mehmet Kahraman kimdir?

Mehmet Kahraman, mali müşavirlikten inşaat sektörüne geçmiştir. 1993 yılında Gaziantep'te ortağıyla birlikte Kahraman Yapı’yı kuran Mehmet Kahraman, bugün Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


20 yıldır inşaat sektöründe olan Mehmet Kahraman, bu sektörde daha önce Mehmet Kahraman İnşaat olarak yer alıyordu. Kahraman Yapı olarak son 4-5 yıldır konutun biraz daha dışına çıkarak işyeri üretimi, ofis, rezidans daireler, 1+1 dairelerden tutun da 5+1 dairelere kadar üretim yapan bir firma olduklarını belirten Mehmet Kahraman, bugüne kadar yaklaşık 800-900 kişiyi konut sahibi yaptıklarını belirtiyor.


Lise çağındayken iş hayatına atılan Mehmet Kahraman'ın asıl mesleği mali müşavirlik. Gaziantep Ticaret Lisesi’nde okurken aynı zamanda bir mali müşavirin yanında çıraklık yapan Mehmet Kahraman, yaklaşık 17-18 yıl önce inşaata ilgi duyarak, sektöre adım atmış. Mehmet Kahraman, 1993 yılında ortağıyla birlikte Kahraman Yapı’yı kurdu.


Kahraman Yapı projeleri

Aybüke Güllüoğlu Apt., 

Kahraman Plaza, 

Güleç Apt., 

Duisburg Sitesi, 

Eylen Apartmanı, 

Florya Apartmanı, 

Fulya Apartmanı

Vakıflar Çok Katlı Otopark, 

Holiday Inn Otel, 

Beykent Konakları, 

Hayırlıgil Sitesi, 

İ. Sedat Özuslu Sitesi, 

Rabiya Sultan Sitesi. 





Geri Dön