28 / 03 / 2024

Melikgazi Belediyesi konut ihaleleri

Melikgazi Belediyesi konut ihaleleri

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Kazımkarabekir Mahallesinde E blokta 72 daire ile 3 dükkanın inşası için ihale yapılacağını dile getirdi.

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ Melikgazi 55 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 770 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 33 konut!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesinde yer alan 33 adet konutu satıyor...

Melikgazi Belediyesi konut ihaleleri Haberi

Melikgazi Belediyesi konut ihaleleri

Kayseri Melikgazi Anbar, Küçükali ve Kazımkarabekir semtlerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat ihalelerinin devam ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Kentsel dönüşüm projesi kapsamında ihaleler devam etmektedir. Geçen hafta 2 bloktan oluşan 108 dairelik ve 6 dükkân ihalesi yapıldı. Şu anda İhaleyi alan firmaların temel kazılarına başladı. 14 Ağustos 2018 günü ise Belediye Encümen Salonun’da  4 blokta toplam 210 daire ile 10 dükkanın ihalesi yapılacaktır. Hak sahiplerine verilecek daireler ile Kazımkarabekir’in planlı, modern ve gelişerek değişimi gerçekleşmiş olacaktır. Belediye olarak sadece bina yenilemesi değil, bizler mahallenin tümünde yenileme yapıyoruz. Caddeleri, otoparkları, yeşil alanları, çocuk oyun alanları ile yeni mekânlar oluşacaktır” diye konuştu.

Melikgazi’nin geliştiğini, güzelleştiğini, kentsel dönüşümde çalışmaların da hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı devam...