25 / 04 / 2024

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık yetki belgesi

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık yetki belgesi

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

SEDDK Başkanı Trafik Sigortasında yeni dönem başlayacağını belirtti! 'Alt yapımız hazır' diyerek...

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, milyonlarca araç sahibi için önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre trafik sigortasında yeni dönem başlayacak. İşte detaylar...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık yetki belgesi Haberi

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık yetki belgesi

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki koşulları sağlamadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi)   Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi. Milas Emlak Müşavirleri Derneği - Memder’in hala aktif olarak dernek üyesi olan ve Makelsan Limited Şirketinin sahibi ve  şirketin Genel Müdürü  olarak  görevde bulunan Celal Serhat Öğretici konu ile basın açıklaması yaptı.

Derneğin oluşum aşamalarında ve kuruluş çalışmalarında büyük emekleri bulunduğunu belirten ve derneğin yaklaşık son 10 yılında eğitim faaliyetlerinde uzman eğitmenlik göreviyle öğretmenlik yaptığını, adli taşınmaz hukuk bilirkişisi görevlerinde olduğunu, kendisinin Siyasal Bilgiler fakültesi mezunu olduğunu beyan ederek  ilçede Milas Ticaret Odasına kayıtlı Makelsan Limited Şirketinde şirket genel müdürlüğü ile  faal olarak şirket bünyesinde 21 senedir emlak müşavirliği mesleğini yaptığını, bir...