20 / 04 / 2024

memur ek zam 2022

memur ek zam 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından, memur ve emekli zamlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura ek zam müjdesi verdi...

Emekliye ek zamda tarih verildi! 4A, 4B, 4C emeklileri hemen bakın! 

4A, 4B, 4C emeklilerine ek zam için son dakika tarih verildi. Peki emeklilere ek zam ne zaman yapılacak? Hükümetin anketlerinde neler var? İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Emeklilerin dört gözle beklediği tarih geldi: Emekli maaşlarına ek zam bu tarihte yapılacak!

Milyonlarca emekli enflasyon karşısında eriyen maaşları sebebiyle tepkili. Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilerin dört gözle beklediği tarihi verdi. İşte emekliye ek zammın tarihi...

SSK, Bağ-Kur emeklilerinin ek zam farkları hesaplara yatıyor! Kök maaşı 12, 15, 20 bin TL olanlar ne kadar fark alacak?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zam farkları bugün hesaplara yatırılıyor. Peki kök aylığı 12, 15 20 bin TL olanlar ne kadar fark alacak? İşte o rakamlar...

Emeklilere müjdeli haber! Ek zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren ek zam resmi gazetede yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye yükseldi. 

Emekliye ek zam Meclis'te kabul edildi...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarındaki yükselişin yüzde 49.25’e çıkarılmasına ilişkin madde Meclis Genel Kurulunda kabul edildi.

Emekli maaş farkları takvimi belli oldu! Yüzde 5'lik ek zamda son dakika gelişmesi! 

Milyonlarca emekli ek ödeme takvimi için gelecek açıklamaları merakla takip ediyor. Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zam takvimi belli oldu. İşte ayrıntılar..

Emekliye ek zam teklifi bu hafta Meclis'e geliyor! En düşük emekli maaşı 10 bin TL olacak!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekliye ek zam teklifi bu hafta TBMM Genel Kurulu'na geliyor. Verilen bilgilere göre İşçi ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 5 ek zam verilmesine ilişkin teklifin, bu hafta görüşülmesi ve yasalaşması bekleniyor.

Emeklilere ek zamda son dakika gelişmesi! Yeni emekli olanlara ek zam yapılacak mı?

En düşük emekli maaşını 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında yüzde 5 artış yapılacak. Peki yeni emekliler ek zamdan yararlanacak mı? 

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam ödeme tarihleri açıklandı...

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verilmesinden sonra milyonlarca emekli, zam farkının ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Buna göre, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya çıkarıldı.

Emekliye yapılan gerçek zam ne kadar? Ekonomi profesörü tek tek açıkladı!

Ocak ayında açıklanan yüzde 37.37’lik maaş artışını az bulan emeklinin gözü kulağı ek zamdaydı. Açıklanan yüzde 5’lik ek zamla birlikte artış yüzde 42,6’ya ulaştı. Ancak Profesörü Aziz Çelik, bu zammın gerçek olmadığını belirterek X sosyal medya hesabından bir tablo paylaştı.

Emeklilerin kök maaş zammı hesabı değişti! İşte kalem kalem yeni kök maaşlar!

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren ek zam oranı dün açıklandı, böylece emeklilerin kök maaş zammı hesaplaması da değişti. İşte yeni kök maaşlar...

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

memur ek zam 2022 Haberi

memur ek zam 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı bugün Beştepe'de yapıldı. Kabine toplantısı yaklaşık 3 saat devam etti. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memur ve emekli maaşlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Enflasyonla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün enflasyon rakamları açıklandı. Vatandaşımızın bu rakamlarla karşılaşması bizi üzdü. Enflasyon oranının bu düzeyde yüksek çıkmasında döviz kurunun da etkisini olduğunu biliyoruz. Asgari ücrete yaptığımız yüzde 50’lik artışla halkımızı enflasyona ezdirmediğimizin göstergesidir. Enflasyonu en kısa sürede tek haneye düşürmekte kararlıyız. Döviz kurundaki köpüğü aldığımızda nasıl daha gerçekçi bir tablo önümüze çıktıysa, enflasyonda da bunu yapacağız" diye konuştu. 

MEMURA EK ZAM, EMEKLİYE DÜZENLEME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaşlarıyla ilgili olarak ise şu açıklamalarda bulundu:

"Bu düzenleme asgari ücrete endeksli işsizlik maaşı,...