28 / 03 / 2024

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı adres

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı adres

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Salih Çıkman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Levent Loft A Blok'ta kuruldu.

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Göktaş tarafından kuruldu.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bbugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öz tarafından kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin  TL sermaye bedeli ile Orçun Erkoç tarafından kuruldu.

Artev İnşaat Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Artev İnşaat Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Yıldırım tarafından kuruldu.

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Sarı tarafından kuruldu.

Akkurt Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkurt Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Eşkin tarafından kuruldu.

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı adres Haberi

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı adres

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Salih Çıkman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taaddünü yapmak...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: 

ESENTEPE MAHALLESİ, BÜYÜKDERE CADDESİ, NO:201 LEVENT LOFT A BL D:75...