19 / 04 / 2024

merkez valisi Kerem Al

merkez valisi Kerem Al

Merkez Valisi Kerem Al, 15/9/2014 tarihli karar ile Osmaniye Valiliğine atandı. Peki Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al kimdir? İşte Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al'ın biyografisi...

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'tan deprem açıklaması!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu sabah yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şükürler olsun, merkezde ve depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde ciddi bir şekilde can kaybımız, yaralımız yok. Yıkılan binamız yok" dedi.

Van Valisi'nden deprem açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki deprem sebebiyle hasarlanan İran sınırındaki mahallelerde inceleme yaptı...

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Osmaniye'de yatırımlara 129 milyon lira harcandı!

Osmaniye Valisi Kerem Al, "2015 yılı dönem sonu itibarıyla ödenekten 129 milyon 376 bin TL harcama yapılarak yüzde 61 oranında nakdi gerçekleşme sağlanmıştır" dedi.

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Mehmet Tekinarslan kimdir?

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Merkez Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet Tekinarslan kimdir? Mehmet Tekinarslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hüseyin Avni Mutlu merkez valiliğine atandı!

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan 2014 / 6780 sayılı Atama Kararına göre, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, merkez valiliğine atandı...

Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir?

Merkez Valisi olarak görev alan Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir? İşte Muğla'nın yeni Valisi..

Yeni Kırşehir Valisi Necati Şentürk kimdir?

Merkez Valisi Necati Şentürk, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırşehir Valiliğine atandı. Peki, Kırşehir'in Yeni Valisi Necati Şentürk kimdir? İşte Vali Necati Şentürk..

Mustafa Cahit Kıraç kimdir?

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Merkez Valiliğine atandı. Peki yeni Merkez Valisi Mustafa Cahit Kıraç kimdir? İşte Mustafa Cahit Kıraç...

merkez valisi Kerem Al Haberi

merkez valisi Kerem Al

Kerem Al kimdir?

Kerem Al, 1956 yılı Muş doğumlu. 1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 


Sırasıyla, Ardeşen Kaymakam vekilliği, Gürün, Baykan, Ahmetli kaymakamlıkları, Mülkiye Müfettişliği, Mülkiye Başmüfettişliği, Teftiş Kurulu Başkan Vekilliği ve Teftiş Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Bakanlar Kurulunun 19 Kasım 2007 tarih ve 2007/12859 sayılı kararnamesi ile Bayburt valiliği görevine atanmıştır. 


17 Ağustos 2011 tarihinde Resmî Gazetede yayımlanan bakanlar kurulu kararıyla Aydın Valiliği'ne getirilmiştir. 4 Ağustos 2013 tarihli Sayı : 28728 atama karıyla Merkez Valisi olarak görevlendirilmiştir.


Merkez Valisi Kerem Al, 15/9/2014 tarihli karar ile Osmaniye Valiliğine...