29 / 03 / 2024

mersin çevre düzenlemeleri ne zaman yapıldı

mersin çevre düzenlemeleri ne zaman yapıldı

Mersin Mut'ta Cumhuriyet Meydanı ve tarihi Laal Paşa Camisi çevresinde düzenleme çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi tarafından hazırlanan projenin Mersin Valiliği tarafından kabul edilmesinin ardından çalışmalar başladı.

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

Kocaeli tramvay hattında çevre düzenlemeleri yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam eden Akçaray tramvay hattında çevre düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Mersin Eshab-ı Kehf'te çevre düzenlemesi yapıldı!

Kuran-ı Kerim'de adına sure yazılmış olan ve Türkiye'nin önemli ibadet merkezleri arasında yer alan Eshab-ı Kehf'te yapılan çevre düzenlemesi, vatandaşlardan tam not aldı.

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Mersin Çevre Düzeni Planı kabul edildi!

Mersin'de Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk toplantısında Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) de içinde yer aldığı Çevre Düzeni Planı oy çokluğuyla kabul edildi

Ereğli'de çevre düzenlemeleri sona erdi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal trafik, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde incelemelerde bulundu.

Havran'da çevre düzenlemeleri çalışmaları sürüyor!

Havran’da Karayolları Müdürlüğü ve Havran Belediyesi tarafından başlatılan kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Bornova Stadı'nın çevre düzenlemesi hazır!

İzmir Bornova Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Stad, Ağustos ayında tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.

Kocaeli'de çevre ve sahil düzenlemeleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, kent genelinde çevre düzenlemeleri, parklara spor ve çocuk oyun grupları kurulması, mesire alanı yapılması ve fidan dikimi gibi birçok konuda hizmet üretti.

Bartın Kozcağız'da ana cadde ve çevre düzenlemeleri tamamlandı!

Kozcağız Belediyesi’nin, ana cadde ve çevre düzenlemeleri projesi başarıyla sona erdi. Çalışmalarla ilgili konuşan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, “Proje kapsamında Toplam 1200 metre uzunluğunda sıcak asfalt yapıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sarıgöl Devlet Hastanesinde çevre düzenlemesi!

Çevre düzenlemeleri kapsamında hastanenin hemen önünde bulunan, Sarıgöl Orman İşletmenin de onay verdiği ve çürüdüğü tespit edilen 4 adet çam ve palmiye ağacı da kesildi.

Sakarya çevre düzenleme çalışmaları başladı!

İlçedeki tüm okullara imkân ve program dâhilinde okulların tamirat, tadilat, bakım, onarım, çevre düzenlemeleri ve ana giriş kapılanın yaparak desteğini sürdüren Sapanca Belediyesi Eğitime Tam Destek olmaya devam ediyor.

mersin çevre düzenlemeleri ne zaman yapıldı Haberi

mersin çevre düzenlemeleri ne zaman yapıldı

Mersin Mut'ta Cumhuriyet  Meydanı ve tarihi Laal Paşa Camisi çevresinde düzenleme çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi tarafından hazırlanan projenin Mersin Valiliği tarafından kabul edilmesinin ardından çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Valiliğin yüzde 95'lik hibesiyle projenin hayata geçtiğini belirterek, 2 bin lira bütçeli proje kapsamındaki çalışmaların kasım ayında tamamlanacağını...